Ahojte ?
Chcela by som začať používať prírodnú kozmetiku, najmä na zničené vlasy - zaujali ma šampuchy a rôzne prírodné oleje. Niekto skúsenosti s konkrétnymi značkami, prišiel želaný účinok ? Mam pocit, že bežné Šampóny, masky, kondicionéry mi vlasy skôr ešte viacej zaťažujú...Takisto aj na zmiešanú pleť so sklonom k akné. Ďakujem veľmi pekne za každú radu ☺️
Skúsenosti prírodná kozmetika
Iuvenio je super. Tiež môžem len odporučiť. Aj na citlivú pleť ideálna.
Áno, iuvenio je super, najnovšie som si kúpila ten peeling a mám po ňom perfektne hladkú pleť. A to mám pórovitú pleť, ale vidím zmenu. A môžte si objednať aj vzorky na www.iuvenio.com, čiže dá sa aj vyskúšať, či vám sadne.
odporucam vyskusat tuto kozmetiku www.wereco.store
ja som koketovala s viacerými značkami, skúšala čo mi sedí a čo nie a jednoznačne vyhrala česká značka Nobilis, už ju používame celá família
@KlaraKu súhlasím, človek ju raz vyskúša a už nechce inú :)
Aj ja som až použitím prírodnej kozmetiky odhalila, čo robí mojej pleti najlepšie. Je to úplne iný pocit
Viete ako to chodi s kozmetikou? Vlastne to poznáme všetci. Najskôr používate to, čo vám voní a je príjemne na pokožke. Neskôr musíte použiť dermokozmetiku, ktorá je šetrná a nijako vám neškodí až nakoniec sa dopracujete k prírodnej kozmetike, ktorá je to najprirodzenejšie a ktorou ste mali začať. Ja teraz skúšam bodhi.sk a som spokojná.
Také moc zdravím a pokud nevadí, přidám se k dotazu. Také bych chtěla začít používat čistou přírodní kosmetiku a nevím, jak se rozhodnout. Tady www.naqed.cz jsem našla zajímavé značky. Prosím nemáte někdo zkušenosti? Předem díky za každou radu.
Ahoj, ja som na prírodnú kozmetiku presedlala už dávno. Začínala som ako píšeš ty tuchými šampónmi - šampúchami. Predtým som mala vlasy extrémne jemné a splyhlé. Myslela som si, že mám proste taký typ vlasov, ale po niekoľkých mesiacoch som zistila, že sa mi zmenila aj kvalita vlasov. Musela som si zvyknúť na inú starostlivosť, ale odvtedy na prírodné šampóny nedám dopustiť. Pomaly som presedla aj na iné prírodné kozmetické produkty. Najlepší výber nájdeš tu: www.naureus.sk. Určite tam nájdeš presne to, čo potrebuješ pre svoj typ pleti a vlasov.
Ja používam prírodnú kozmetiku Nobilis už tri roky. Veľmi rýchlo som si na prechod zvykla a už by som nemenila.