Ahojte ?
Chcela by som začať používať prírodnú kozmetiku, najmä na zničené vlasy - zaujali ma šampuchy a rôzne prírodné oleje. Niekto skúsenosti s konkrétnymi značkami, prišiel želaný účinok ? Mam pocit, že bežné Šampóny, masky, kondicionéry mi vlasy skôr ešte viacej zaťažujú...Takisto aj na zmiešanú pleť so sklonom k akné. Ďakujem veľmi pekne za každú radu ☺️
Skúsenosti prírodná kozmetika
Aj ja som sa asi pred pol rokom rozhodla pre jednu českú kozmetiku a je to naozaj kvalita, už nechcem žiadnu inú a zostávam verná tejto značke.
Prírodná kozmetika je naj, žiadne nie kozmetiky s farbivami a parfémami sa jej nevyrovnajú.
Iuvenio je super. Tiež môžem len odporučiť. Aj na citlivú pleť ideálna.
Áno, iuvenio je super, najnovšie som si kúpila ten peeling a mám po ňom perfektne hladkú pleť. A to mám pórovitú pleť, ale vidím zmenu. A môžte si objednať aj vzorky na www.iuvenio.com, čiže dá sa aj vyskúšať, či vám sadne.
odporucam vyskusat tuto kozmetiku www.wereco.store
ja som koketovala s viacerými značkami, skúšala čo mi sedí a čo nie a jednoznačne vyhrala česká značka Nobilis, už ju používame celá família
@KlaraKu súhlasím, človek ju raz vyskúša a už nechce inú :)
Aj ja som až použitím prírodnej kozmetiky odhalila, čo robí mojej pleti najlepšie. Je to úplne iný pocit
Viete ako to chodi s kozmetikou? Vlastne to poznáme všetci. Najskôr používate to, čo vám voní a je príjemne na pokožke. Neskôr musíte použiť dermokozmetiku, ktorá je šetrná a nijako vám neškodí až nakoniec sa dopracujete k prírodnej kozmetike, ktorá je to najprirodzenejšie a ktorou ste mali začať. Ja teraz skúšam bodhi.sk a som spokojná.
Také moc zdravím a pokud nevadí, přidám se k dotazu. Také bych chtěla začít používat čistou přírodní kosmetiku a nevím, jak se rozhodnout. Tady www.naqed.cz jsem našla zajímavé značky. Prosím nemáte někdo zkušenosti? Předem díky za každou radu.