Ahojte ?
Chcela by som začať používať prírodnú kozmetiku, najmä na zničené vlasy - zaujali ma šampuchy a rôzne prírodné oleje. Niekto skúsenosti s konkrétnymi značkami, prišiel želaný účinok ? Mam pocit, že bežné Šampóny, masky, kondicionéry mi vlasy skôr ešte viacej zaťažujú...Takisto aj na zmiešanú pleť so sklonom k akné. Ďakujem veľmi pekne za každú radu ☺️
Skúsenosti prírodná kozmetika
skúse na pleť začať používať peeling, možno by ti to pomohlo
ak hladas kvalitny krem skus tento www.iuvenio.com
inac na stranke sibircanka.sk teraz prebieha zlavovy vikend black friday, maju tam prirodnu kozmetiku, mozno si daco najdete pre seba) a mozno aj nie:-)
Dakujem, uz som si kupila a pouzivam ho uz treti den. Je taky husty ale mam z neho velmi dobry pocit. Diky este raz.
Ahoj. No mne vydrzi kremik asi tak 4 mesiace, ak pouzivam dennodenne tak sa minie rychlejsie. Ale tak vyskusaj, uvidis sama:-)
A prosim ta ako dlho ti to vydrzi ak pouzivat kazdy den?
No ja si ten krem s vytazkami z parohov kupujem regularne uz asi 2 roky aje velmi dobry. Aj ked je nebsi, pomerne rychlo ho miniem, ale z druhej strany som pouzivala kopec drahych kremov na vrasky a tento je supis v kombinacii cena efekt.
Ahojte, mate niekto skusenosti s kremom dobrodeja s vytazkami z parohov z tohto eshopu www.sibircanka.sk ? Nedavno mi to poradila znama, ale mozno aj tu na fore to niekto pouziva?
Ahoj, ja som pred cca rokom začala používať prírodnú kozmetiku Bodhi, a zatiaľ si ju neviem vynachváliť. Vlasy som mala nesmierne zaťažené z bežnej kozmetiky z drogérie a začali mi postupne vypadávať...dlho som si s tým nevedela dať rady, vyskúšala som rôzne značky, ale pri žiadnej som nepocítila výraznejšiu zmenu. Od kamošky som však dostala šampón, kondicionér a ryžovú masku značky Bodhi a moje vlasy sa po 2-3 týždňoch používania dali doporiadku, a odvtedy si od nich objednávam produkty pravidelne (odtiaľto www.bodhispa.sk ). Navyše také jemné vlasy ako teraz som v živote nemala, ten rozdiel medzi "umelinou" a prírodnou kozmetikou je naozaj vidieť :). Takže za mňa má príroná kozmetika jednoznačne zelenú. Treba určite vyskúšať.
aj ty pouzivas kozmetiku Annemarie Borlind? :) to je fajn, ja som sa o nej dozvedela cez moju kozmeticku, nejaky cas som si aj cez nu kupovala, co som potrebovala, ale potom som sa dostala k eshopu a prisla som na to, ze si viem veci aj ja poobjednavat rychlo bez problemov, tak som tak zacala nakupovat :)