Skúsenosti prírodná kozmetika

Príspevok v téme: Skúsenosti prírodná kozmetika
Kristiiinka

Ahojte ?
Chcela by som začať používať prírodnú kozmetiku, najmä na zničené vlasy - zaujali ma šampuchy a rôzne prírodné oleje. Niekto skúsenosti s konkrétnymi značkami, prišiel želaný účinok ? Mam pocit, že bežné Šampóny, masky, kondicionéry mi vlasy skôr ešte viacej zaťažujú...Takisto aj na zmiešanú pleť so sklonom k akné. Ďakujem veľmi pekne za každú radu ☺️

Barbora_1984

Ahoj, ja som pred cca rokom začala používať prírodnú kozmetiku Bodhi, a zatiaľ si ju neviem vynachváliť. Vlasy som mala nesmierne zaťažené z bežnej kozmetiky z drogérie a začali mi postupne vypadávať...dlho som si s tým nevedela dať rady, vyskúšala som rôzne značky, ale pri žiadnej som nepocítila výraznejšiu zmenu. Od kamošky som však dostala šampón, kondicionér a ryžovú masku značky Bodhi a moje vlasy sa po 2-3 týždňoch používania dali doporiadku, a odvtedy si od nich objednávam produkty pravidelne (odtiaľto www.bodhispa.sk ). Navyše také jemné vlasy ako teraz som v živote nemala, ten rozdiel medzi "umelinou" a prírodnou kozmetikou je naozaj vidieť :). Takže za mňa má príroná kozmetika jednoznačne zelenú. Treba určite vyskúšať.

sirmia26

aj ty pouzivas kozmetiku Annemarie Borlind? :) to je fajn, ja som sa o nej dozvedela cez moju kozmeticku, nejaky cas som si aj cez nu kupovala, co som potrebovala, ale potom som sa dostala k eshopu a prisla som na to, ze si viem veci aj ja poobjednavat rychlo bez problemov, tak som tak zacala nakupovat :)

hirta

antohnyG túto stránku nejako nepoznám, ja mám skúsenosť s eshopom o ktorom písala sirmia a to už niekoľkokrát som z tade objednávala a zakaždým k spokojnosti ;)
v ponuke majú len prírodnú kozmetiku, takže som vyberala podľa svojej pleti v prvom rade :)

AntohnyG

Ja nakupujem odtiaľto www.kodino.com sú tam dobré ceny a zľavy. Zo značkou som spokojný ale najlepšie je si pozrieť recenzie, ktoré vravia samé za seba -odkaz odstránený- A ak niečo iné, tak odporúčam klasiku, prípravky od manufaktúry.

sirmia26

ono si treba asi vyskusat co komu sedi. treba aj vediet aku plet mame aby sme si vedeli vybrat kozmetiku, ktora by nam sedela. mne sedi uz dlhsie toto www.annemarieborlind.sk je fajn proti starnutiu pleti :)

NikA-28

Ahoj, používam z rady krásnej slečny denný/nočný krém a čistiaci 1-minútový elixír...za mňa je to úplne top, čierne bodky na nose sa postupne čistia a nie sú také viditeľné :)
Ďalej používam balzam na pery, keďže sa mi v práci začali od klímy dosť sušiť a tiež paráda, nie je to len o tom, že mám mastný film a pod tým sucho, ale naozaj tiež po určitom čase mám pery krajšie a ešte používam krém na ruky ten krásne ruky a tiež nedám dopustiť...skoro okamžite sa vstrebe, stačí ho málo a ruky mám po ňom jemné, tiež si to dávam na nohy na suché časti a tie sa mi tiež pomaly menšia :)
a hlavne, čo ja poslednú dobu sledujem je zloženie..tam je to všetko prírodné, žiadne karcinogénne a iné látky (skús si len tak zo srandy pozrieť zloženie napr. kozmetiky dermacolu..tam doteraz ešte aj parabény dávajú, čo je pre mňa nepochopiteľné)
Skús tam ísť, oni majú vzorky skoro na všetko, určite ti poradia a uvidíš :)

NikA-28

Ahoj, na vlasy stále aj ja hľadám, že čo by sadlo, ale čo sa týka pleti, tak úúúplne super sú veci od Havlíkovej Apoteky...tam máš čisto prírodné zloženie a máš aj pekne vysvetlené každú jednu zložku, že čo znamená...ja mám tiež zmiešanú pleť mastiacu sa v T-zóne a občas zapálené vyrážky a toto mi na to všetko veľmi pomáha :))

Janka-Janulienka

Vyskúšaj kozmetiku od slovenskej značky Natural factory. Zatiaľ toho veľa nemajú, ale ich výrobky sú fakt úžasné. Ja som skúsila sprcháč a telové mlieko materina dúška. Nádherne vonia a cítila som vôňu aj na druhý deň. www.naturalfactory.eu