Nespominate si na byvale/lych?
Nieje Vam obcas smutno ze uz nieste spolu?
Neolacete za nimi?
Chceli by ste to zmenit?
Mne je strasne smutno a revem ..
Nieje Vam smutno za byvalymi laskami?
dobreuz - len si pokojne poplač...keď potrebuješ. Kdesi v súkromí. :)
Je to len zastaralý predsudok a klišé. Ano - chlap by mal byť chlap. Ale to, že mu sem tam vypadne slza ešte neznižuje jeho hodnotu...Také dobré vyplakanie sa alebo vykričanie, niekde v lese robí zázraky. ...
Revem a nesuhlasim s nazorom ze Muzi by nemali plakat, nech placu lebo dusenie a nevypovedia emocii zo seba muzov zabija a preto zomieraju casto na infarkt. Ked muz miluje a nastal rozchod nech reve. Pomoze to. Emocie treba zo seba dostat von, nemucit sa dusenim a hrat sa na hrdinu.
Mne je smutno najma ked si pospominam na krasne chvile co sme spolu zazili. A ked si predstavim ze niekde tam mozno zaziva teraz podobne s nejakym inym ...
Najdôležitejšie je: - Vnútorne (srdcom a rozumom) sa vysporiadať s otázkou "Prečo". Prečo došiel vzťah k rozchodu - a prijať pravdu ako nemennú vec. Minulosť sa nedá vrátiť a ak to niekto skúša, tak len predlžuje agóniu smútku "cikaním proti vetru".
Preto môžem len plne súhlasiť s príspevkom od cloo2.
Len tak niekedy premyšlam, ako vyzeraju, či by sme si rozumeli-nostalgia...
Smutno by mi bolo, ale zase plakať nie. Muži by fakt nemali plakať vôbec, nemali by prejaviť „slabosť“
Niekedy si aj ja zaspomínam a príde mi ľúto že sa to skončilo. Predsa len keď niekoho ľúbiš a si s ním dlhšie tak sa naň zabudnúť nedá. Na druhej strane si treba spomenúť prečo sa to ukončilo, lebo väčšinou pri spomienkách na bývalých si vybavuješ len to pekné. Radšej sa k tomu nevracaj a choď ďalej.
Chlapi neplačú, inak to nie sú skutoční chlapi.