Nieje Vam smutno za byvalymi laskami?

dobreuz

Plac som chlapec a o nikoho som neprišiel, lebo som nemal ešte vzťah... Ale je choré sa teraz ísť uplakať kvôli niekomu... Zíde z očí, zíde z mysle... Som mentálne v poriadku, na rozdiel od niektorých (nemyslím nikoho konkrétne). A tí, čo všade ťahajú emócie tak aj dopadnú, ako trosky. Nie nie je plač prirodzený, skutočne silní chlapi (nie fyzicky ale psychicky) neplačú a hneď sa zo všetkého otrasú, život ide predsa ďalej.

slobodnemaciatko

Existuje vynimka, kedy plac muza nie je slabostou, ale naopak silou - silou jeho lasky a to za milovanym clovekom (zenou, dietatom, rodicmi, priatelom).

plac

Dobreuz
neviem ci si muz ci zena ale mas nizke emocionalne IQ ak ti to nieco hovori.
Kazdy normalny clovek ked miluje a straca toho koho miluje plače. Len bezcitny clovek by neplakal. A najma ak s dotycnou osobou mas krasne spomienky. Kto ozaj miluje tomu je ľuto a plače.
Nizke emocionalne IQ je u ludi co nemaju city bud su to psychopati alebo maju duaevne zranenie z detstva a preto sa boja davat najavo plač a neplacu. Potlacaju v sebe to co je prirodzene. A ono sa to prejavi na ich zdravotnom stave.

dobreuz

TakSaPohorsujte podľa mňa správne riešenie. Určite sa nepohoršujem. Možno ho omrzela iná žena, tak sa chce vrátiť.

dobreuz

Kalgan1 tak možno nie som schopný najhlbších emócií, ale o to lepšie, aspoň sa nenechám nikdy psychicky zlomiť. A nie, nemám prečo vyplakávať, mnohí na svete sa majú x krát horšie a skoro nikdy nie je tak zle, aby nemohlo byť horšie.

TaksaPohorsujte

Moj ex ma pred rokmi po dvoch rokoch od rozchodu kontaktoval cez internet roznymi sposobmi,rozne facebooky,maily atd vzdy som blokla.s potešením.lebo on mna nechal necakane.presne na Novy rok.navyse tesne pred narodeninami takze na to tazko zabudnem.tak som si to opakovane užívala,ked som ho blokovala.:D viem,asi by som sa z toho nemala tak tesit,no ale co uz .nech aj trpi dodnes.sorry ak niekoho pohorsujem ale dodnes mam z toho radosť,lebo ja som si svoje vytrpela a nie kratko.

Kalgan1

dobreuz: ak si nikdy neplakal, si buď najšťastnejší človek na svete, alebo klameš, alebo nie si schopný hlbších emócii. Samozrejme sa tu nebavím o tom, že máš revať pri každej príležitosti, ale niekedy to proste na človeka príde (možno len raz do roka) a vtedy je dobré to zo seba vypustiť. Naozaj sa ti potom psychicky uľaví. Plač je normálna psychologická reakcia. Ako so všetkým ide o tú zdravú a správnu mieru.

OSN

len nech placu ..tiez su to len ludia nie figuriny a maju svoje city a pocity ..poplakat si je zdrave ..dusa sa cisti ..a ked je moznost urobit nieco co moze nam tu lasku vratit spät cize ak je moznost snazit sa o napravu ..aby sme v buducnosti nelutovali ze sme nic nespravili