Nespominate si na byvale/lych?
Nieje Vam obcas smutno ze uz nieste spolu?
Neolacete za nimi?
Chceli by ste to zmenit?
Mne je strasne smutno a revem ..
Nieje Vam smutno za byvalymi laskami?
:-) nie, test.
Slobodnemaciatko nepochopil som, ale nevadí. Asi nejaké príslovie čo?
dobreuz: smejes sa tu z niektorych pouzitych slovicok a pritom sam dristas jedno klišé za druhym. "Chlapi neplacu" je hrozne klišé a velikanske zovseobecnenie. Ludsku bytost nemozes len tak zovseobecnovat na jednoduche poucky. Niektori ludia placu viac niektori menej, niekto ma vyssii emocny kvocient (EQ), niekto nizzsi. To, ci si muz, alebo zena, pri tom az taku velku rolu nehra. Kazdy sa vysporiadavame s bolestou inak. Preco nepovies proste, ze TY neplaces? Ja som tiez muz a mna uraza, ked sa snazis skatulkovat vsetkych muzov na planete do jednej jednoduchej stereotypnej kategorie. Preco musis vsetkych vzdy hadzat do jedneho vreca? To iste robis so vztahmi. Ty nechces vztah, ale namiesto toho, aby si zostal pri tom, ze "vztah nie je nic pre mna a ja to proste nechcem", tak zase generalizujes a povies "vzhaty su hlupost a nechapem ludi, co sa kvoli tomu trapia"... Lacne zovseobecnovania nikdy nikomu v nicom nepomohli
Len tak. Myslela som si. Ti, co vedia, pochopili.
Ale keď plače žena, nie muž. Šport potláča smútok u mňa.
Hm, ja poznám ľudí, ktorý (okrem útleho detstva) plakať nevedia a videla som ich zlomených aj nešťastných. Podľa mňa to je ešte horšie, lebo sa to všetko hromadí vnútri a človeku to nejak nejde von. Ja som tiež mala také obdobie, že sa stala jedna veľmi hrozná vec v mojom živote a úplne som cítila ako sa potrebujem vyplakať a ono to proste nešlo a nešlo niekoľko mesiacov, ťažko to vysvetliť, ale bolo to strašné, taká obrovská vnútorná prázdnota. Takže plač je rozhodne zdravý - samozrejme tiež v zdravej miere.
Nie nezíva, prečo?
Dobreuz a ked ludia okolo teba zivaju, ziva sa ti tiez? Nepytaj sa preco, len prosim odpovedz.
Gregor ja plačem iba od smiechu, napríklad keď čítam príspevky Tomasa12345 :D
Dobreuz - je jedna taka mudra myslienka.
KTO NEVIE PLAKAT, NEVIE ANI MILOVAT!
o tom to je, ak milujes zenu svojho srdca a urobia cokolvek aby si ju videl stastnu a zrazu z nejakeho dovodu je prec tak plakat budes, bud od zlosti alebo od lutosti. Ale ten plac skor ci neskor pride!
Nerobis dobre ak sa branis citom. Neviem ci to hras len tu alebo si ozaj taky, ale kazdy normalny clovek NORMALNY! v istych situaciach place. A ako tu bolo spomenute, bud osamote alebo pri niekom zalezi od situacie ..