Nieje Vam smutno za byvalymi laskami?

dobreuz

Slobodnemaciatko „Mne na tebe az tak nevadi, ze si este mlady, nic si nezazil, skor mi na tebe vadi, ze sa branis rozvoju“.
Akému rozvoju sa vraj bránim? Toto by som chcel vedieť, výnimočne táto časť vety ma zaujíma.

dobreuz

Nie, ja nemám žiadnu traumu ani komplexy :) Odkedy som prestal dbať na to, čo si o mne myslia druhí mi je o 1000% lepšie. Aspoň tu nebudem zakladať témy ako niektorí že odkopol ma frajer, chcem sa zabiť! :D

plac

Zelam len to dobre v zivote chlapče!
Nech stretnes dievca ktore budes milovat a ktore bude milovat teba. Nech zpoznas co je to laska ta prava nie zalozena na sexe ale na srdci ;-)
Nech si stastny a vela sil! Mqs zivot pred sebou a tu jedna piesen pre posilnenie :-)

youtu.be

plac

Takto si mal napisat hned ze mas zle spomienky na detstvo.
Tym je to jasne preco mas take nazory a uzatvaras pred citmi. Bolo ti ublizene. Chapem ta!
Prepac ze sme ta obvinovali z bezcitnosti a nevedomosti. Ja stale vravim, za nejakym negativnym spravanim ludi ako nenavist, zlost, zavist, hnev atd. je stale nieco z minulosti, ci je to uz zle detstvo, trauma, ublizenie a pod.

dobreuz

Kalgan1 to nebolo len o tom, že som nemal kamarátov, ale bol som aj v depke, jediný zmysel života som videl v hraní PC hier a aj sa mi snívalo o tom... Aj totálne drevo som bol, ani 1 km som pomaly nevedel zabehnúť a aj slabý 60 kg chlapček som bol. A vtedy som fakt chcel byť súčasťou nejakého kolektívu, ale holt nikto ma nechcel... Ale posledné 3 roky mi to je šum a fuk a kvôli nikomu revať nebudem, na to som až príliš silný. A empatie mám dosť, neublížil by som ani muche a nie je mi jedno, keď vidím ako niekde trpia vojnami atď... Ale vzťahy sú zbytočnosť a keby sa rozídem niekedy s babou (čo sa nestane) tak plakať nebudem, veď predsa nikto neumrie.

Ovecky

Nie, ani jeden mi nechyba. Prvy ma podvadzal, druhy ma stastny vztah, treti bohuzial uz nezije, stvrty a piaty uz maju dieta a zeny. So vsetkymi som sa rozisla ja a nelutujem, nech su stastni. Iba dvom z nich prajem aj to, aby raz stretli samych seba, nech vedia ake to je.

Kalgan1

dobreuz: keby sme sa "netrapili" kvoli druhym, tak sa zabijeme navzajom, pretoze by prevladal zakon dzungle. Zakladnou vlastnostou cloveka, ktora ho deli od zvierat je jeho schopnost vysokej empatie. Samozrejme ak places kazdy den, tak to je hlbsi problem. Ale keby si zazil poriadny pad na dno a videl svoj zivot v totalnom kolapse a este k tomu ti zomru la odidu udia, ktorych si mal rad, tak ta chcem vidiet ako by si sa nerozplakal. Nehovorim o zivote v slzavom udoli, hovorim o tom, ze ak sa niekedy niekto rozplace vo velmi tazkej situacii, tak je to uplne v poriadku a normalne. To ze si nemal na strednej kamaratov, je slaby cajovy odvar tak akurat pre pacientov, co sa zobudili z komy. Samozrejme, ti nezelam nic zle a dufam, ze sa nikdy neocitnes v situacii, kedy sa ti zivot rozpada. To ze som sa vtedy rozplakal, ked som bol velmi zle na tom, bol len maly kusok mozaiky, ktora mi pomohla si dat zivot znovu doporiadku. Ale to poplakanie bol istym sposobom velky pocit ulavy, nie slabosti.

dobreuz

Kalgan1 plakanie je podľa mňa slabosť, preto.
Inak trápiť sa kvôli niekomu inému vedie do záhuby a že vzťahy sú veľmi nestabilné, to je fakt. Hovorí o tom aj rozvodová štatistika. A nehádžem všetkých do jedného vreca, nie som cloo.