Poculi ste?
13.5. ma okolo Zeme tesne preletiet velky asteroid. Ze ho bude vidiet volnym okom taky je velky.
A nieje iste ci sa nasej planete Zem vyhne lebo to ma byt tesny prelet a je mozne ze nasa zemska gravitacia ho pritiahne k sebe a zrazi sa s nami!
Bude to koniec sveta?!
Nemate strach?
Bude 13.5. koniec sveta (asteroid)
Beda vam, ak nebude! Ja som sa uz na vsetko pripravil a otvoril som poslednu 40 rocnu whisky.
toho 13. mája koniec sveta nebude, lebo tento dátum pripadá na pondelok a nie na piatok. Koniec sveta má byť najnešťastnejší deň tohoto života, lebo sa má skončiť. Môže nastať teda jedine trinásteho v piatok. :-))
Ale Zem nie je staticky ciel, ale pohyblivy a okrem toho sme v porovnani s ost.vesmir. telesami, ze nas netrafi ani so zameriavacom. Okrem toho je v zaujme vsretkych bez ohladu na vsetko, aby sa talknestalo, cize sa to ani nestane, ano, predpokladam spravne.
Ja som sa bol prejst a zrazu vidim nieco divne lezat na zemi ze aky vrascity (pomerne uz maly) opaleny cierny kamen (a hla bolo to z teploty ktora nanho posobila pri vstupe do nasej atmosfery). Ak sa k nemu dostane tato sprava si to hadam rozmysli a namiery niekam inam! :)) Nebojte az take lahke to mat nebudeme! :D
Den D sa blizi ludia .. uvaaaaa.. :-O
:D mat ja tvoje problémy ...inak zaujimava kategória pre tému vzťahy :D
Ja sa modlím nech sa to stane...
Kagan1 za tým si stále stojím a vždy aj budem :)
prvy krat nieco taketo pocujem, no nemam strach, lebo tomu neverim.
hahaha :D ako medved na med :D