Bude 13.5. koniec sveta (asteroid)

JaVlado

potopa sveta:
píšeš hlúposti. odporúčam ti zdroje svojich informácií nevyberať jednostranne, a hlavne nad tým čo čítaš aj rozmýšľať.

potopa sveta

JaVlado:

Pohoria ďaleko od oceánu neboli zatopené. Ľudia sa množia rýchlo, ešte pred 50 rokmi boli na slovenských dedinách bežné mnohodetné rodiny.

Kalgan1:

Pod vodou prebiehali niečo ako piroklastické prúdy, ale vodné. Tým vznikli usadeniny. Videl som pokusy. Z predpotopnej doby sa zachovala literatúra, netreba veľa objavovať, ťažšie je vytvoriť materiálno-technickú základňu. Moje zdroje ti budú na nič, ak nevieš po rusky.

JaVlado

potopa_sveta: potopa sveta bola pred 180 rokmi? ak by naozaj bola, tak by sme tu teraz nesedeli a nečítali si to nie? či ako si to myslel?

Kalgan1

potopa sveta: Nie som studovany geolog. Ale keby sme zacali kopat hlboku jamu, fakt, ze najhlbsiu jamu na svete, postupne vidis jednotlive geologocke nanosy z roznych dob. Ako vznikaju? No tym, ze poda, zemsky plášť a kôra nie su staticke neznicitelne entitiy. Zem je tektonicky aktivna, inak by neboli zetrasenia. Ked vybuchne sopka, bordel z vybuch postupne spadne spat z atmosféry na zem. Najlepsie je to vidieť pri prieskumnych vrtoch z anatarktidy, kde vidno napr. stopy po najvacsich kataklizmach na svete, ako napr. celosvetova potopa, ci erupcia sulpervulkanu. To, ze som ti odporucil vedecke veci je preto, lebo ich lepsie vedia vysvetliť odbornici, co sa tym cely zivot aktívne zaoberajú. Ale ak sa neda ziadnej vede veriť, preco by som mal vlastne veriť alternatíve k vede? A keby veda bol podvod, tak by neexistoval ziaden technicky pokrok, ani toto forum, lebo by nebol internet. Tak ak prezdradis, z akych zdrojov cerpas, rad si to precitam.

dobreuz: jop, hokej dopadol ako dopadol... smutne... ale nečakal som zazraky...

potopa sveta

Kalgan1 :

100-krát opakované klamstvo sa nestane pravdou. Je jedno koľko videí a kníh si videl. Jediné čo zaváži sú DOKAZY. Nedokážeš vysvetliť nánosy na celej Zemi a nevedel by si vysvetlit ani iné skutočnosti. Chcel si ma uraziť, takže sa nemáme o čom baviť.

Kalgan1

potopa sveta: ked citam taketo komentare zacinam aj ja pochybovat ako mozeme my dvaja patrit do toho isteho zivocisneho.

Existuje asi milion dokumentov, videi a knih o tom ako sa formuju planety a vsetky vesmírne telesa.

Ak by sme vychadzali z holografickej, ci simulacnej teorie a svet by bol simulaciou, stale to nic nemeni na fakte, ze zijeme vo svete, kde platia prírodne zakony.

Odporucam studovat serioznu vedu a nie konspiracne ezotericke weby, ktore okrem ineho tvrdia aj to, ze zem je plocha.

Ak si iba troller, tak gratulujem k trollingu, pobavilo.