Poculi ste?
13.5. ma okolo Zeme tesne preletiet velky asteroid. Ze ho bude vidiet volnym okom taky je velky.
A nieje iste ci sa nasej planete Zem vyhne lebo to ma byt tesny prelet a je mozne ze nasa zemska gravitacia ho pritiahne k sebe a zrazi sa s nami!
Bude to koniec sveta?!
Nemate strach?
Bude 13.5. koniec sveta (asteroid)
Vážne ho bude vidieť voľným okom ? Tak to si teda pozriem ten zázrak :D ale koniec sveta určite nebude, však ten mal byť vieš koľkokrát ?
Inak podelím sa s jednou historkou, keď som bol ešte malý chlapec, tak starká raz večer išla na WC a z okna uvidela oblaky, ktoré mali tvar schodov a išli až ku mesiacu, kde svietil. Zobudila mamu, aby sa na to išla pozrieť a ráno mi to celé povedala, že to bolo strašne zvláštne. Na druhý deň alebo v ten deň neviem kedy presne hlásili v TV, že má byť koniec sveta. Myslíte, že to bol nejaký úkaz toho ?
Teraz som si na to spomenul, keď je reč o konci sveta zase. Ja viem, možno vám to príde, že som si to vymyslel, ale naozaj sa toto stalo.
Pozri si film Melancholia. Ked sa prekuses prvou nudnou polkou, tak ta druha ma desne tuhu atmosferu, presne pojednavajucu o neodvratitelnom dopade a planeta sa priblizuje a priblizuje... Z toho filmu som mala dlho zimomriavky. A postupovala by som podobne, uz sme si to doma prediskutovali, ale my by sme sa zavreli do vinnnej pivnice a prepili ten dopad, a to ja teda prilis nepijem :D Nic ine by sa robit nedalo, len byt v kruhu nasich najblizsich a dufat, ze to nebude moc boliet.
Tak 13.5. nie je stastny datum, smola v laske, ale na strane druhej, tretej a stvrtej mozno povedat, ze nase velikasstvo nie je na mieste, lebo nasa planetka je taka mala, ze by ju netrafil ani sniper. Skor tipujem, ze to znovu schyta Mars, Jupiter alebo Saturn tak, ako zvycajne. Dakujeme velki bratia, ten prstenec je cool. Chceme prstenec!, chceme prstenec!, vy ste tu doma!, vy ste tu doma!, nie, do kelu, my sme tu doma!
mňa z konca sveta napadol jeden dávny kamarát. Mala som 17 a do kostola chodil do mládežnickej skupiny aj 32 ročný inžinier. Tak nikam nezapadal, ale chodil medzi nás. Mali sme ho radi, aj keď bol podľa nás príliš vážny.
Tak som jedného dňa bola večer v kostole a po omši sme sa pred ním rozprávali, a bola reč o konci sveta, ktoré som počúvala len tak na pol ucha. Potom som išla domov a mali sme rovnakú cestu domov s tým inžinierom, ktorý ma odprevadil až do činžiaku, lebo bola zima a tma.
Tak sme mlčky kráčali, keď sa ma spýtal, prečo som taká smutná. Či ma vari neznepokojili správy o konci sveta. Ja na to, ten má byť až v piatok a z matiky píšeme v stredu... Na to mi potom povedal, že on náhodou matematike rozumie, a že mi môže pomôcť. Tak ma začal učiť, a koniec sveta sa teda nekonal ani na písomke, na ktorú som bola dobre pripravená a ani v piatok.
:-))
asterko - :D :D :D ...aj kryt majú dobrý (môžu sa tam z celého asteroidu aj pos*ť
do kelu! pre mna bude mozno uz skor, 9. alebo 10. maja, vtedy zistim, ako dopadla fyzika
Mirec 411 ta k tomu si uz rovno toto puatit a tancovat :D
youtu.be
Mam necelych 30 rokov a tych koncov sveta len za moj zivot uz malo byt tolko... takze tomu neprikladam velku vahu ;-)
bojimbojim, si mi pripomenula jeden vtip zo starých čias
učiteľka sa na hodine pýta detí:
- Deti, čo urobíte, keď v školskom rozhlase vyhlásia, že sem letia rakety Pershing s atómovými hlavicami?
Deti začnú kedno cez druhé kričať.
- Budeme utekať do protiatómového krytu.
- Nie, nie, milé detičky - hovorí pokojne učiteľka.
- Všetky choďte pekne von, posadajte si na trávičku a dobre sa ne pozerajte, lebo to bude to posledné, čo v živote uvidíte.
Milá bojimbojim, urob to isté...
Ale neseď tam dlho, aby si neprechladla :D
To len nejaký Američan s veľkým Jebom, či pardon, Egom si idealizuje ešte aj koniec sveta, čo chce vládnuť ešte aj vesmíru.