Chcem zorganizovat stretavku ludi z tohto fora. Sadli by sme si niekam a pokecali o zivote. Napiste, ci by ste prisli a kde by vam to vyhovovalo. Ja som z Bratislavy, tak ak bude vela ludi z vychodu tak mozno niekde v BB, aby to bolo v strede. Kludne zveziem 4 ludi ak bude treba. Piste.
Stretavka z tohto fora
Slobodnemaciatko rozhodne, dalej Bublii, Biela kobra. Ostatne tu stoji za fajku. Raz taky nazor, raz taky. Suhlas Karolos.
Nechcel by som odtialto stretnut nikoho. Kam vietor, tam plast. Mozno jedinu rozumnu "slecnu".
Ja by som chcela stretnut nasich miestnych reklamnych trollov vid. wobenzin, mumio, lieciva voda, akupunktura. Chcela by som sa pozriet, ako im ich liecebne metody pomahaju - ci uz k zdraviu alebo k peniazom. Ale vlastne stacilo by mi vidiet len fotky :-)
Príspevky od tohto používateľa boli zablokované, na základe opakovaného porušovania pravidiel diskusie.
som z BA, ale na tomto fóre som práve kvôli tomu že je anonymné... nebudem nikomu odhaľovať svoju identitu...
Podla prispevkov k ziadnemu stretku nedojde.. kazdy sa len vyhovara ..
Ja by som možno aj šla ale až tak v strede letných prázdnin keby sa dalo. Hlavne ak už sa to zorganizuje treba zobrať aj takých ľudí čo nemajú problém stále kecať, kľudne aj o Bohu :D nie že tam prídeme všetci introverti a budeme ticho.
koho by ste tam chceli stretnut?
Ja zo SK takze daleko dost a vidi sa mi ze dost mladych je tu okolo 20 takze aj stara som pre vas mam 39
Ako ja by som fest chcel to stretko ale sa hanbím :(