Ako povedať rodičom?

Príspevok v téme: Ako povedať rodičom?
Copovedat

Ahojte. Mám síce 18, takže už nepotrebujem povolenie, ale stále neviem ako mám rodičom oznámiť že chcem ísť na plastiku. Ide len o otoplastiku, upravenie odstávajúcich uší, žiadne silikóny ani nič, len sa bojím ich reakcie, im uši neodstávajú, takže moc nechápu aké to je. Nesúhlasia ani s tetovaním tak si ani neviem predstaviť ich reakciu na plastiku. Jediné čo chcem je ich podpora ale bojím sa že ma pošlú kade ľahšie. Čo im mám povedať aby ma viac pochopili a podporili ma? Máte s tým niekto skúsenosti ?

Tomas12345

ahjaj :

Však ale ja viem že prioritne nejde o tetovanie, ja lenže autorka napísala že jej rodičia neuznávaju ani tetovanie a k tomuto som sa chcel vyjadriť a aj som sa vyjadril, že ja mám podobný názor na tetovanie ( a uviedol som dôvody) ako jej rodičia.

Tomas12345

mirec411 :

Ked už niekomu ideš krivdiť tak aspon uved dôvod, lebo toto sú iba slová bez dôkazu, to dokáže každý.

Tomas12345

Byť tvojim rodičom tiež by som ti to tetovanie nepovolil. Jednak že je to na žene odpudzujúce, ale hlavne to že to zaťažuje pečen a od známeho ktorý je lekár som počul aj to že s tetovaním bývaju problemy pri magnetickej rezonancii.

Hanna102

Myslím že s týmto budú v pohode, mohli by pochopiť že je to niečo čo podkopáva tvoje sebavedomie, skús im vysvetliť ako sa kvôli tomu cítiš. Hlavne sa neboj a choď do toho! :)