Zláí povaha

Príspevok v téme: Zláí povaha
Tomas445

Ahojte prosím o radu mám 25 rokov a som taká divná povaha niesom zlý viem sa správať milo spravodlivo a dobre aj sa správam len proste robí mi radosť aj vyrívať provokovať a podobne, rodinu to štve aj mňa verte mi no neviem to kontrolovať proste sa doma neustále stažujem obvinujem vyhrýzam a kazím proste náladu rodine, do človeka rypem dovtedy kedy mu uplne neprešťukne a nevyblačí mi to naspeť alebo kým sa neurazí uplne. Potom si to uvedomím spravam sa normálne a keď sa zasa udobrí všetko tak zas proste ja neviem či mám začať fajčiť aby som nemal nejak nervy alebo čo, tieto stavy sú iba pri nejakých ludoch ktorý mi fakt nič zle nespravili, idem von s kamošmi tak pohoda vždy som skoro ja ta oáza normálnosti a moralnosti. Doma nemáme žiadne problémy (okrem tohto mojho) dostal som všetko nič mi nechýbalo ani nechýba neviem čo mám robiť chcel by som niečo čo somnou pohne uplne v tej hlave. Vačšinou je to Doma niečo ma vytočí a už to začína na všetko sa stažujem aj na prácu pritom keĎ sa ma kamoši pytaju tak vravím že pohoda no ja fakt neviem prečo mam toto nutkanie prosím pomožte mi nejaku motiváciu poradťe alebo ako to potlačiť chcel by som byť vyrovnaný vnútorne

bez energie

mrkni na takuto terapiu, ale neviem nic blizsie
Araretama (60. min)
Terapeutický systém

Araretama pomáha ľudom efektívne meniť vzorce správania, rozpoznávať vlastné emócie a ich vplyv nie len na ich celkové psychické, ale i fyzické zdravie.

Rehabilitačné centrum Radlinského, Bratislava

KLaudiia97

Meridian
Áno vďaka za odpoveď. Pokračuj v tom čo robíš, mne to veľmi pomáha, v tvojich príspevkoch nájdem vždy odpoveď.
Mám 22 rokov.

Tomas12345

Musíš si nájsť v niečom štastie a byť štastný, ak budeš štastný nebudeš druhým závidieť a budeš vnutorne vyrovnany a spokojny. Hladaj si stastie v Bohu a v koníčkoch. Ked hovorím o Bohu myslím tým kresťanského Boha, na reinkarnáciu sa nedávaj.

Meridian

Klaudiia97
Ďakujem za uznanie budem sa snažiť aby mi nenapršalo do nosa .Je veľmi ťažké odpovedať na tvoju otázku aby to neviznelo nafúkane....
V prvomrade mám "dar reči " od boha .
Začo som mu veľmi vďačný .Začal som žiť veľmi mladý život dospelákov (rodina,deti)Život v manželstve vyše 25.rokov ....deti mám dospelé .Neviem ako si na tom ty a koľko máš rokov ,ale ak sa človek naplno chopí role rodiča tak sa môže o živote kadečo dozvedieť.Popritom ,keď prídu ťažké časy .'..a tie prídu!môže čítať knižky o všetkom možnom o živote a zároveň to komfrontovať zo životom .Samozrejme mnohé veci máme prevzaté z predošlých životov a ak komunikujeme zo svojím podvedomím to nás vedie našou cestou poznania.
Lebo najdôležitejším posláním duše na zemi je aby sa učila nie aby človeku bolo dobre!!!Každému človeku tlačíme do hlavy,že uč sa aby ti bolo dobre nájdi si dobré zamestnanie ,nájdi si partnera z ktorým ti bude dobre.Potom keď prídu ťažké časy a nieje nám najlepșie tak ludia majú pocit že zlyhali....Nikto ti nepovie že ťažké časy sú na to aby ludia hľadali boha aby hľadali odpovede lebo dušiam bolo dané telo aby poznala svet....Keď je človeku dobre na boha kašle k bohu a poznaniu sa obraciame až keď nám tečie do topânok!!Jednou vetou poznanie cestou utrpenia .Samozrejme to neznamená ,že nemôžeme byť šťastný ,alebo "mať sa dobre"ale ako je písané keď si praješ to najdôležitejšie všetko ostatné ti bude pridané.....Samozrejme ak človek prepadne pýche nadutosti ,alebo si privlastní múdrosť ,ktorú dostal od boha všetko stratí....
Jáj odpovedal som ti na otázku?
Dúfam že hej

KLaudiia97

Meridian
Ako si dospel k takymto mudrym nazorom? Naozaj velmi rada citam tvoje komentare. Je to velmi zaujimave a hlavne poucne, vzdy si z toho nieco vezmem.

berca

No v prvom rade asi budes mat nejaky iny problem zakotveny niekde myslim si ze kazdy z nas ma proste dni kedy rypne alebo nieco povie ale ak to robis az v takejto vaznosti a nevies prestat mal by si sa niekde ventilovat zacni sportovat a cvicit co viem tak to vraj velmi pomaha :)