...chcel by som sa opýtať na vodu...ČO VLASTNE MÁ ČLOVEK PIŤ?...cca 1 hod som si teraz prešiel net na tému...čistá voda, alkalická voda,osmóza....a som z toho viac dezorientovaný , ako pred tým...pije z vás niekto vodu z inizátora, ktorý upraví PH?....My sme zatiaľ doma skúšali enrgetizovať vodu a to zmrazením v zime na balkóne...Následným rozmrazením bola voda takpovediac lahodná....Je to 100% funkčné...horšie je to v lete, dá sa to dať do mraziaku ale už to nie je ono....Dávame občas krčah na noc s vodou na balkón aj teraz...a voda je o kúsok lepšia keď je von, ako ked ju vypijete z vodovodu....ČO PIJEME JE VEĽMI DôLEŽITÉ.....aká je vlastne pravda?...
VODA
marnost, no hlavne nech to nie je nejaka presladena coca cola a vsetko bude ok
BUDEM RÁD AK NAPÍŠE NIEKTO KTO MÁ RIEŠENIE, AKO PIŤ VODU, ABY CHUTILA A DÁVALA ČLOVEKU ENERGIU......Bohatier...nie nevidel som...je to zaujímavé...
Angelika...mne sa vidí, že to je len biznis tá alkalická voda a všetky ionizátory...to máš pravdu...najlepšia zo studne....keď nie je tá možnosť....je to horšie...preto hľadám rozumné riešenie....najhoršie je byť preto celé dni smädný....no šťavy to je energické....na čom si to odšťavuješ?...je to pravda, že otáčky menej kvalitných odšťavovačov zabíjajú vitamíny?...alebo to bol zase len reklamný ťah ?...napíš niečo o tom odšťavovaní, kedy si to robíš?...mne sa to nechce...je s tým veľa roboty...umyť a všetko :)..
Sybyla...no tá voda z vodovodu....je to tak, že mne voda z vodovodu proste nechutí...nedokážem sa z nej napiť....a to ešte keď sa napijem niekde inde(v práci úplne bez energie, napr u otca je voda chlórová, fakt neni dobrá...po vyprchaní, aby človek nezomrel od smädu musí vypiť) je to ešte horšie...tá voda nie je ok....po úprave von voda chutila, došlo tam proste k zmene...
o tom pocujem prvy krat, ze by sa mala davat voda na noc von. my pijeme normalne cistu vodu s tocky a je dobra. mne velmi chuti.
Ahoj, čítala som dosť na tému prípravy "živej vody", ale pravdupovediac prišlo mi to dosť komplikované. Potom som našla jednoduchší spôsob ako "ozdraviť" vodu, je to tzv. coral-mine, alebo koralová voda, info na nete. Je to vlastne prášok, ktorý sa nechá odstáť vo vode, pochádza vraj z nejakých ostrovov v Japonsku, kde ľudia žijú nezvyčajne dlho a v dobrom zdraví.
Či to malo nejaké účinky, nuž neviem. Voda by po odstáti s tým práškom vraj mala byť silno alkalická, no keď som merala s PH pásikom, ukazovalo podobnú hodnotu, ako voda z vodovodu.
Teraz to už nepoužívam, radšej keď už popíjam ovocné šťavy, ktoré si sama odšťavím.
Osobne by som bola za to, keby má človek vodu z vlastnej studne. Je mi ľúto, že ja takúto možnosť nemám. Spomínam si u babky, akú skvelú sviežu chuť mala jej voda zo studne. Určite bola lepšia ako tá naša z vodovodu.
Mozno si nevidel. www.youtube.com