Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Svokra

Príspevok v téme: Svokra
Leasom

Ahojte. Je normálne, aby sa svokra o nič nezaujímala? Býva od nas 6 km, mame ročného, jej prvorodeneho vnuka, poslednýkrát ho videla na Vianoce, odvtedy zavolala manželovi párkrát že ako sa jemu darí a ci je malý ôk,,,a ze co robíme.... A na otázku ze reči nepríde tak povie ze nemá čas, pritom je na dôchodku 62 ročná, úplne zdravá fit žena.... Chápete to?keď si niekto myslí že ma niečo proti mne, neviem o tom.... Ničím som ju neurazila, nič som jej nespravila.... Ma manžela ktorý pracuje v zahraničí, momentálne je od Vianoc doma, môj muž mi vravel ze je to idiot asi ju tyra alebo neviem co...... Zeby koli tomu sa bála prísť pozrieť malého? Fakt neviem

a_dr1a

Leasom. Tak empaticky tupu ženu som už dávno nevidela. Si normálna?? Tak vlastný muž ti povie co ma jeho mama doma za muža - že je to idot a ešte horšie, že ju zrejme doma tyra, sami dvaja dospelí ľudia vidíte že keď je on doma že je mama ako vo vazeni, že ani telefonovať nemôže a sa jej NIČ nedá a ty si zduta a vadí ti, ze sa inak správa keď je on doma ("nezáujem" LEBO INAK NEMÔŽE) a inak keď je sama doma (záujem)? Skôr by ste jej mali pomôcť a nie tu na ňu kydat a sťažovať sa

Leasom

Sajmilinka
Chodili sme tam chápete? Proste keď jej muž nieje doma je normálna, vie sa ozvať ako tak, pozve nás, keď on sa vráti ani slovko nepovie že príďte, nezavolal nič,,,, ochota bola aj s našej strany ale jej štrky je doma už polrok a ona akoby bola mimo, zavolá len keď on nepočuje že vola vraj, rýchlo sa dačo opýta a koniec, žiadne také ze príďte chcem vidieť malého a to ma zaráža
Ako sa mam potom chovať ja, keď jej muž odíde a zasa začne kolotoč, že príďte, že dlho nevidela nás a pod.... Co to je správanie? Mne to vadí že teraz nič a potom nás začne otravovať keď jej starký vypadne?

Leasom

Takže keď mu spravila svadbu, to je takých 4 tisíc, to už sa nestará že? Ze nám vravela ze nám pomôžu pri prerábani, že na dá 15 litrov,,,, nič nedala, bola som tehotná, nie som žiaden cukrík, ale nemám mamu, to ju trebalo volať ze príďte k nám lebo treba pomôcť? Manžel v práci, ja z bruchom na stavbe, to ju ani nenapadlo, hlavne keď sa prerobili vedela sa sama ozvať že dôjde, keď už bolo po všetkom..... Takže teraz ju už volať netrebalo,,,, chcem vedieť co to je za človek ktorý sa takto chová? Mňa nech ma kde ma, ale ze žiaden záujem o jej prvorodeneho vnuka? A o syna?

ahjaj

takže svadbu za ich rodinu financovala ona?
nuž nemyslím, že vám potom mala ešte niečo dávať. A pomôcť ste ju volali? Lebo sama od seba sa možno bála, že by bola dotieravá.
Ja svokre na rovinu poviem, ak chcem, aby s niečím pomohla. Som teraz chorá, a zo začiatku, keď mi bolo horšie som napríklad nezvládala domácnosť. Poprosila som ju, či by cez víkend nenavarila toho viac, a neposlala by nám. Alebo či by bola tak láskavá vyžehliť manželove košele. Rada to urobila a ja som sa poďakovala. Teraz to už zvládam urobiť aj ja.

Leasom

Chodili sme, stále, ešte sme neboli ani manželia, ešte sme nemali ani bábätko a ja som tam bola dosť často, až teraz mi po prichádzalo na rozum že asi som sa vtierala, nikdy sa o nič nestaral... Keď sme sa vzali manželovi nedala nič, spravila svadbu a hajde preč,,,, prerobili sme si môj Rodičovský dom na ktorý nám ani neprispela ani pomáhať nebola a to som bola tehotná,,,,, a chodili sme tam aj keď sa malý narodil, vtedy telefón zvonil stále že čo robíme a mame prísť a my sme chodili, ale to nebol jej manžel doma. Len vtedy nás volala inak keď sa oň vrátil tak proste sa stale otočí o 360 stupňov a žiaden kontakt s nami, keď by bol doma mesiac, mesiac nás tam nevolá, keď štyri mesiace to isté...

ahjaj

a vy by ste sa nemohli zobrať a ísť k nej? To väčšinou deti navštevujú rodičov a nie opačne.
A to skôr vy by ste mali volať jej, ako ona vám.