Ahojte. Je normálne, aby sa svokra o nič nezaujímala? Býva od nas 6 km, mame ročného, jej prvorodeneho vnuka, poslednýkrát ho videla na Vianoce, odvtedy zavolala manželovi párkrát že ako sa jemu darí a ci je malý ôk,,,a ze co robíme.... A na otázku ze reči nepríde tak povie ze nemá čas, pritom je na dôchodku 62 ročná, úplne zdravá fit žena.... Chápete to?keď si niekto myslí že ma niečo proti mne, neviem o tom.... Ničím som ju neurazila, nič som jej nespravila.... Ma manžela ktorý pracuje v zahraničí, momentálne je od Vianoc doma, môj muž mi vravel ze je to idiot asi ju tyra alebo neviem co...... Zeby koli tomu sa bála prísť pozrieť malého? Fakt neviem
Svokra
Mame ju rešpektovať takú aká je? Ôk.... Ale mne je to proti srsti, chapete ma? Ôk že sa nestará, ale ona sa nestará vôbec, ved tiež bola mladá, matka jej pomáhala s deťmi, vie aké to je.... Proste ona nikdy nič nepovie že vám postrazim, chcem aby tu ostal alebo pod... Ja mamu nemám už, vie ze sme na všetko sami, zvládam to,,, ale chýba nám ta babka ktorá by malého občas postrazila, uspala ho, na piekla buchty.... Chapete. Ma? O všetko sa vieme postarať ale neviem ci ma rozumiete.... ?
Na jednej strane mozes byt rada, ze sa nestara, ale zase ono neni dobre ani jeden ani druhy extrem :/
a čo tak sa nechcieť snažiť meniť svokru ale ju prijímať takú aká je. Chce žiť so svojím partnerom? Nech si žije. Volá vám, pýta sa, ako sa máte? Slušná odpoveď a na oplátku rovnaká otázka. Chce prísť k vám? Nech sa páči. Volá vás, aby ste prišli vy? Tak prídete. Nič iné neriešiť. Všetko ostatné je jej život. Nemaj k nej očakávania. Vieš bez nej žiť? Áno. Aj ona bez Teba? Áno. Takže čo sa rieši? Nemáte dosť iných starostí?
Nechcite od nej, aby odišla od partnera. Neodíde. Je to jej život, jej emócie, jej rozhodnutie. Rešpektovať.
Privíta radu, ale rada typu choďte tam, boli e, chodili sme, ona sa pre tvaruje, štrky leží na gauči.... Všetko vyzerá byt v pohode.... Kľudne mi dajte rady
Privíta radu, ale rada typu choďte tam, boli e, chodili sme, ona sa pre tvaruje, štrky leží na gauči.... Všetko vyzerá byt v pohode.... Kľudne mi dajte rady
@leasom Vidim, ze ty ani nechces pocut nejaku radu, ci iny nazor. Si presvedcena o svojej jedinej pravde a zrejme si sa prisla len vyrozpracat.
Manžel jej tiež vravel nech odíde od neho že vtedy keď je s ním nikoho nevidí, nepozná, proste ze Do keď takto chce fungovať, že malého nevidi ako rastie že nám to vadí.... Koľkokrát som vravela mužovi nech tam ide a narobí poriadok, on vraví ze on ma svoj život a ze keď sa ona tak rozhodla tak ôk..... Ze on to riešiť už nebude, lebo ze my sme pomôcť chceli ale ona o to nestojí.... Tak potom sa seba pýtam? Keď sa tak rozhodla ako rozhodla? Načo ešte vola sem tam? Proste keď o nás nemá záujem za každých okolností, prečo ju mam ja rešpektovať keď jej sa to zachce a keď jej vyhovuje,,,,, aj to len vtedy keď on odíde pracovať? Zdá sa mi to sebecké a nepekne voči nám,
Ona nás postoj vie, rozprávali sme sa s ňou o tom
Co tak zobrat seba, muza, dieta a ist na navstevu ked byva len 6km? Co ak jej to zakazal? Co ak sa fakt boji? Ved v tom moze byt xy veci, chces aby bola starostliva, ale nevyzera to tak, ze vy sa tiez idete pretrhnut, ak sa vam to nezda a chcete sa vidiet tak chodte vy...
Pomôcť? Ako ešte pomôcť? Aby sa s ním rozviedla? Nechce lebo ma malý dôchodok a je zvyknutá na luxus, ktorý jej on dáva že sa o nič nestará, keď od neho na nejaký čas odišla bola pri nás vraj nemala kam ísť, odkedy odisla sa opäť neozvala, zohnali sme jej právnika, poradenstvo všetko z toho vylúčila, a najhoršie že aj nás....
@leasom Vyrabas problem tam, kde nie je. Ak chces aby nejake veci fungovali inak, treba so svokrou komunikovat a neprehanat. Toto ozaj nie su problemy.