Ahojte. Je normálne, aby sa svokra o nič nezaujímala? Býva od nas 6 km, mame ročného, jej prvorodeneho vnuka, poslednýkrát ho videla na Vianoce, odvtedy zavolala manželovi párkrát že ako sa jemu darí a ci je malý ôk,,,a ze co robíme.... A na otázku ze reči nepríde tak povie ze nemá čas, pritom je na dôchodku 62 ročná, úplne zdravá fit žena.... Chápete to?keď si niekto myslí že ma niečo proti mne, neviem o tom.... Ničím som ju neurazila, nič som jej nespravila.... Ma manžela ktorý pracuje v zahraničí, momentálne je od Vianoc doma, môj muž mi vravel ze je to idiot asi ju tyra alebo neviem co...... Zeby koli tomu sa bála prísť pozrieť malého? Fakt neviem
Svokra
Tak zas ak ma aspon nejaky zaujem, nebranila by som jej stretavat sa s vnukom. Ok, si matka, "pravidla" urcujes ty, ale treba sa vediet aj prisposobit. Ak teda chces, aby tvoje dieta a jeho babka vobec mali nejaky vztah.
vsetko sa toci len okolo teba. len ty, ty,a ty. z akej planety si ty
Ma 63,vyzera na 50, zdravá, plná života,
Ôk tak ju nechám tak, a beriem to už tak ze keď nema záujem tak ôk, poradíme si aj bez nej, ale nech neotravuje keď starký odíde, lebo ja o taký vzťah raz za 4 mesiace nestojim
a koľko má ona rokov?
Leason ty asi nevies pochopit, ze existuje nieco ako dobra vola. Teda-ona NEMA povinnost sa o teba ani o vnuka zaujimat a starat. To, ze 90percent babiek sa radi venuju svojim detom, neznamena ze aj babka tvojho syna je alebo bude taka. Rovnako ako nikto nema povinnost ti pomahat v tehotenstve. Ak mas teraz pocit,ze pomoc potrebujes alebo ze tvoj syn by ocenil babkinu spolocnost,mozes jej to povedat, ale musis ratat s tym, ze sa to nemusi stat. Nikto ti nie je nic povinny - len ty si tocis svoje a cakas vsetko ako na striebornom podnose. A ak ti to vadi, dvihni sa, vezmi maleho a chod TY za nimi. Z dveri ta hadam nevyhodia, nie? Co sa tyka svokra, nebyvas s nimi, nevies, kde je pravda. Ja by som sa do toho zbytocne nemontovala, ak ta svokra vyslovene nepoprosi o pomoc v tomto smere.
my ideme aj keď nás nevolajú. Proste s nami rátajú.
Tvoj manžel chodil navštevovať svojích rodičov ako často? Či kým ste sa neodsťahovali, to s nimi aj býval?
To ja mam chápať ju?snažili sme sa jej pomoct, na otázky typu prečo nechodí, prečo sa nezaujíma neodpovedá, o ničom nerozpráva, od rána do večera sedí na zadku v dvojizbovom byte, a ja mam to chápať ako? Sama mi vravela ako je super ze mala mamu že sa jej mal kto postarať, pomôcť o deti keď to potrebovala....
A nás kto chápe? Kto chápe, že aj my potrebujeme občas pomôcť s niečím, tak ako by starý rodiča pomáhať mali? Vravím občas nie stále
Tak tvoja svokra to teda vyhrala s takou neznasanlivou nevestou, je mi jej luto.
ty mas vazne problemy. sama so sebou
Tak asi nemôžme tam prísť lebo ta nikto nezavola ani ako sa máš a nieto že ťa pozvú.......
A keď starký pôjde bude volať ako drbla že nás dlho nevidela že máme prísť, a ja to potom mam rešpektovať a mam tam ísť keď mi vadí takéto správanie?