Už dlho myslím na bývalú

Príspevok v téme: Už dlho myslím na bývalú
Ajkaramba

Ahojte , už 5 rokov myslim na bývalú priatelku. Rozišla sa somnou ona ked sme mali 20rokov. V súčastnosti som mal aj dalšie vzťahy ,ale neni som momentalne zadaný. V kontakte s bývalou som neni už roky. Myslite že by sňou mohol nadviazať kontakt?aby som mal pokoj na duši.? Alebo radšej nechať minulosť minulosťou. Dúfam sa nájde niekdo kdo má podobnu skúsenosť a poradí mi ako sa vysporiadať a nemyslieť na niečo čo už dávno nie je. Vopred Ďakujem za podporu

in blossom

a ste vobec este priatelia na fb? ked nie, tak to mozno ani neuvidi. ja som si tak nasla dobre pol roka po odchode z jednej prace spravy od niekoho, uz to bolo pre mna ale uplne neaktualne...

Hanna102

Určite si spravil dobre že si napísal . Lepšie sa teraz cítiť hlúpo, že ťa odmietla ako sa trápiť dalších 5 rokov že si to neskúsil . Teraz sa konečne môžeš preniesť cez minulosť a začať žiť v prítomnosti v normálnom vzťahu.

Ajkaramba

Ahojte všetci. Takže napokon pred tíždňom som sa jej ozval. Síce cez facebook som sa jej prihovoril ale žiadna odpoveď. Neodpísala. Trošku ma to zaskočilo myslel som si že odpovie. Hehe ale aspoň viem že tie moje myšlienkové pochody čo som stváral boli zbytočné. Ale ako sa hovorí človek sa učí. Teraz si to aj vyčítam že som sa niekomu pchal do riti :D ale ide sa ďalej :) ! Všetkým čo mi sem písali s radami ďakujem, a týmto som vám chcel oznámiť ako som dopadol :)

Radika

Tak to ta riadne dlho drzi... Sa normalne cudujem, ze po 5-tich rokoch si este na nu nezabudol... Skus sa jej ozvat a uvidis aka bude jej reakcia...

wudia

Pre nieco to skoncilo. Asi mas pocit, ze mate nieco nevypovedane, osobne yb som sla, skontaktovala sa. Skusila to, ale nie preto, ze znovu obnovit vztah. Ale preto aby som urobila hrubu ciaru.

in blossom

To su rady ako zo skolky. Ked raz chcem nieco vediet opytam sa, ked nechcem, tak sa neopytam. Jednoduche.

PS: Aj tak klames sam seba, mily autor, keby ti to bolo jedno, tak nad tym nerozmyslas, ani ti neprebehne po rozume, ale nahanas dalsie baby. Sice, chlapi dokazu aj viac bab naraz riesit, klasika. Alebo ta stve, ze je stastnejsia ako ty? A to si z coho vydedukoval, mas kristalovu gulu? Ked si sa s nou nerozpraval taky dlhy cas, tak nemozes vediet o jej zivote vobec nic, len od druhych ludi a to ma vypovednu hodnotu 0,000. Ale vy chlapi si hned zo vsetkeho spravite rychle zavery. No, kazdy ma co si zasluzi, alebo co potrebuje, tak si vyber, co z toho sa na teba vztahuje.

PS2: Ja som napriklad jedneho takto kontaktovala, aby ma nieco nematalo. Dotycny neodpovedal vobec, a to je tiez jednoznacna odpoved. Takze som hned vedela, ze ho uz vobec nezaujimam, ked ma odignoroval uplne, tak to netreba dalej riesit. Bodka. A vobec som sa nemusela s nikym radit, ze co spravit. Takze ty ked mas potrebu sa radit, tak je to len preto, lebo sa bojis odpovede (ze by ziadna neprisla, alebo negativna). Lenze nie je lepsie, ked vies presne na com si a mozes sa pohnut dalej v zivote? Mozno to je sposob, ako by si ziskal klud na dusi, takto ho mat nebudes, lebo stale v sebe zivis nejake "co by bolo keby". Ale "keby" je najhlupejsie slovo vo vesmire, na "keby" sa nehra... Najdes si novu babu, ale aj tak ta to bude ominat niekde. Tak radsej zisti na 100% na com si u tamtej a potom ked si najdes novu babu, uz budes uplne v klude a mat to vyriesene. A vidis, stale ratam len s negativnou odpovedou, ale ono je to 50 na 50, kludne moze byt aj pozitivna. Nespytas sa, nezistis, nepohnes sa dalej, to uz je jedno ktorym smerom, ale nejakym by si sa pohol. Takto mozes preslapovat na mieste dalsich 200 rokov. Je to na tebe, rozhodni sa sam a nerad sa tu ale sam si odpovedz, ci chces pocut naozajstnu odpoved alebo pred nou utekat a nic nevyriesit zas a znovu.