Ahojte , už 5 rokov myslim na bývalú priatelku. Rozišla sa somnou ona ked sme mali 20rokov. V súčastnosti som mal aj dalšie vzťahy ,ale neni som momentalne zadaný. V kontakte s bývalou som neni už roky. Myslite že by sňou mohol nadviazať kontakt?aby som mal pokoj na duši.? Alebo radšej nechať minulosť minulosťou. Dúfam sa nájde niekdo kdo má podobnu skúsenosť a poradí mi ako sa vysporiadať a nemyslieť na niečo čo už dávno nie je. Vopred Ďakujem za podporu
Už dlho myslím na bývalú
Je zbytočné myslieť na ex, keď ona je už inde s iným. Vtedy je najlepšie prijať fakt, že už si jej minulosť.
A tebe ho kolke fajcia??
Vyser sa na to a nemysli na ňu. Ty na ňu myslíš a ona otrčí dnes a denne inému, fajčí vtáka inému ale ty na ňu myslíš. Pekne.
Granula.
O čom to točíš? Zas mi neprekrucaj rozum , určite to nebolo kvoli jej bývalemu chlapovi.. čo si mysliš? ze ja som nemal po nej dalšie ženy?? Tu ide o niečo iné ako som písal v komentároch.
No, ak si sa jej chcel ozvat, len preto, ze si pocul, ze niekoho ma, tak to je riadne vyspele teda :) a co si si myslel, ze uz nikdy nikoho nebude mat, len o tebe snivat do konca zivota? Ked si chlap nevazi, co ma, neveril by si, ako sa na zenu vrhnu ostatni muzi po rozchode s partnerom.
Zdravím všetkých :) ďakujem za rady a diskusiu :) rozhodol som sa tak, že minulosť nechám minulosťou. Áno počul som v decembri že má priatela, neviem teda či sním ešte momentálne je. Ale ozývať sa jej nebudem. Aj ked človeka to stále bude lákať a vrtať mi to v hlave nechávam to tak. Keby si chcela mohla sa aj ona ozvať za ten čas. Ale ako sa hovori nikdy nehovor nikdy. Možno sa jej ozvem ale pochybujem. Rozmyslel som si to. Človek nemože žit v minulosti , čo bolo raz to bolo ..
A preco by sa jej nemohol ozvat? Mne sa tak ozval byvaly tiez, sli sme normalne na kavu a pokecali, ako sa mame, co sme zazili, kde sme boli, co robime atd. Prezili sme spolu kus zivota a kus zivota bez seba. Takze bolo o com a bolo to prijemne. Ste snad dvaja normalni a dospeli ludia. Len ma zaraza ten fakt, ze chces mat pokoj na dusi, s tym sa musis vyrovnat sam.
/Ajkaramba/ nechaj ju, nech si zije svoj zivot ak je stastna :)
ak je zadana, tak by si to mal nechat asi tak a zaviret za minuostou dvere. no ak by bola aj ona v tejto dobe nezadana, mozno pre tvoj klud by si aj mohol
a ona teraz momentalne niekoho ma, ci to nevies? lebo ak ano, tak by som ju nechal tak. uz je to predsa len minulost a 5 rokov je dost dlha doba.