Už dlho myslím na bývalú

Príspevok v téme: Už dlho myslím na bývalú
Ajkaramba

Ahojte , už 5 rokov myslim na bývalú priatelku. Rozišla sa somnou ona ked sme mali 20rokov. V súčastnosti som mal aj dalšie vzťahy ,ale neni som momentalne zadaný. V kontakte s bývalou som neni už roky. Myslite že by sňou mohol nadviazať kontakt?aby som mal pokoj na duši.? Alebo radšej nechať minulosť minulosťou. Dúfam sa nájde niekdo kdo má podobnu skúsenosť a poradí mi ako sa vysporiadať a nemyslieť na niečo čo už dávno nie je. Vopred Ďakujem za podporu

momentik

moze sa stat, ze budes z reakcie sklamany. ako dlho ste spolu chodili?
ty vies najlepsie, aka bola a preco ste sa rozisli a aky by to malo vyznam, ci chces byt v kontakte alebo co chces.

petroneta

nerieš bývalú, je to minulosť. Po čase existuje u človeka tendencia si bývalého idealizovať, a pritom malo nejaký dôvod, prečo ste sa rozišli.
Asi by to len rozvírilo nejaké emócie...

SofiaElla

Minulosť je minulosť, to je pravda, ale tou minulosťou sa myslí práve vzťah a dôvody rozchodu, nie človek samotný. Rozchod už máte za sebou dávno, takže nevidím dôvod, prečo by si sa jej nemohol ozvať. Samozrejme, záleží od toho, čo od toho očakávaš. Ak nie si stále s rozchodom vyrovnaný a čakáš, že ti padne do náručia, tak je lepšie to nechať tak. Ak si len zvedavý, ako sa má človek, s ktorým si niekedy prežil určitý úsek svojho života a dôvody rozchodu neboli extrémne závažné, tak nie je dôvod neozvať sa.