Rozchod a následne depresia

Príspevok v téme: Rozchod a následne depresia
Dru31

Zdravím, asi pred tromi mesiacmi ma opustila priateľka a neviem sa z toho dostať. V minulosti som sa liečil z depresie a mám za sebou dva pokusi o samovraždu. Ťažko sa mi o tom píše lebo som si uvedomil, že som spravil hlúposť ale zase nad tým začinam premyšľať. Neviem kedy som naposledy riadne spal. Nedarí sa mi zaspať a keď konečne zaspím tak som o hodinu hore a vyzerám akoby ma niekto zlial vodou. Rána su najhoršie, vtedy cítim neznesiteľný smútok ktory sa cez deň zmierni ale nikdy neustane. Zo začiatku som skúšal chodiť von a robiť čo ma baví aby som do toho nespadol ale nič nepomáhalo a teraz už na nič nemam síl. Schudol som okolo 15kg a viacmenej som tu už len kôly svojmu synovi a preto sa aj snažím . Som si vedomi, že to bude horšie tak som sa donutil zavolať doktorke ktorá ma liečila ale tá ma voľný termin až o dva mesiace a k inej asi nepôjdem. Kamaráti tomu nechápu a myslia si že sa z toho musim dostať sám a preto im radšej nič nehovorim.Raz som ich v minulosti počúvol a nakoniec sa to prehlbilo tak, že som to už nedokázal ovládať a pokusil som sa zabiť. Chcem sa Vás spýtať čo mám robiť .

dobreuz

Chce to ešte čas, po roku od rozchodu to bude snáď lepšie. Áno, neviem, aké je to rozísť sa ale zase páchať kvôli tomu samovraždu je fakt moc.

Dru31

Skušam, som hudobník a donedávna som hral koncerty po celom sk, ale teraz akoby niekto zatiahol záves a nastala temnota. Nie len, že nemam chuť hrať ale prestal som aj počuvať hudbu. V ničom nevidim potešenie. V práci som vybral dovolenku lebo už som to nezvládal a momentálne som na PN lebo mi našli vredy na dvanastorniku