Manzel chce dieta a ja nic necitim

Príspevok v téme: Manzel chce dieta a ja nic necitim
Krizovatka

Mam 33 rokov, sme spolu uz skoro 10 rokov a aj okolie sa uz pyta, preco nemame deti. Manzel doteraz nechcel, ale uz naznacuje, ze by rad. Ja som cele roky v tom, ze dieta chcem, ale zrazu ked to zacina byt realne, nic necitim. Ked aj, tak strach. Bojim sa bolesti, porodu, zodpovednosti. Neviem sa o dieta starat. Nechcem zmenit svoj zivot o 180 stupnov. Nema mi kto pomoct, nemam rodicov, opustili ma. Necitim sa na to. Vobec necitim tikat biologicke hodiny a kde ine zeny sa rozplyvaju nu nu nu ja sa modlim, aby mi dieta nestrkali. S detmi starsimi, 5-6 rocnymi sa viem pekne porozpravat, ale s mensimi vobec, nemam predstavu ako a o com, s malymi babatkami vonkoncom. Co teraz? Mozno nebudem chciet dieta nikdy? Ako to viem? Odist zo vztahu? Inak je medzi nami vsetko v poriadku, milujeme sa a nemame vaznejsie problemy.

ahjaj

aby sme sa držali toho, čo napísala autorka, citujem ešte raz:
"Ja som cele roky v tom, ze dieta chcem, ale zrazu ked to zacina byt realne, nic necitim. Ked aj, tak strach. "

Anyone

Inak ako tak citam Mirec prispevky, tebe musela nejaka baba dobre stupit na otlak ze? Ked sa tu vyzivas na autorke. Co, nejaka ti nedala dieta, tak vysilujes? :) Hmm zaujimalo by ma kto na tomto fore a akym pravom ide brutalne sudit cloveka, ktory si sem prisiel po radu vo vsetkej slusnosti. Dufam, ze autorka sem uz nikdy nepride, lebo ked si precita obvinenia z toho, aka je strasna klamarka a vraj znicila nejakemu chlapovi zivot, ktory mimochodom moze mat decka aj este 20r, tak si to hodi. Aby ste raz svojimi nazormi neboli zodpovedni aj za smrt nejakeho cloveka, v kazdej druhej teme tu vidim dokonca aj vety typu obes sa, lebo tvoja povaha je strasna. Ste strasni ludia, hnus.

Anyone

Inak zaujimave, ze nikto sa nechytil vety - manzel doteraz nechcel. Cize co? Oklamal ju pred svadbou, lebo jej tvrdil, ze deti nechce? Obral ju o roky, ktore mohla stravit s niekym inym? Hmm, ale ste kvalitne mimo podaktori :)

Anyone

Dalsia co nevie citat. Vy ste sa tu proti autorke spolcili ci co? Jasne pise, ze predtym deti chcela. Keby nenapisala, ze ju opustili rodicia, nemate sa coho chytit, ze? Blok :) Ja poznam kopec zien, ktore maju strach z tehotenstva, porodu, vychovy a neviem coho, robite tu z komara somara, jezis maria velka podvodnicka je z nej za to ze sa boji rodit ked uz ma prist iste k istemu. Ste strasne netolerantni ludia, ktori vedia iba sudit druhych, ako ostatne polovica tohto fora. Ak je jej chlap co k comu tak jej pomoze strach prekonat a nie ze vycitky a odkopnutie. Fuj, ze mi z vas zle

a_dr1a

Sorry ale mne to príde celé ako podvod na tvojom mužovi. Lebo načo si sa inak zaňho vydávala?? Keby ste obaja nechceli dieťa a vezmete sa - je všetko OK. Ale nie ze ty si s ním 10r, vydala si sa zanho, vidíš ze chce dieťa a ty zrazu zistíš ze deti nechceš? OK ale nemala si sa zaňho vydávať a on mal možnosť ROZHODNÚŤ SA. Bud byť s tebou len vo voľnom vztahu kým by nestretol ženu s ktorou by chcel deti svadbu ai, či vziať si ta aj napriek poznaniu pravdy že ty deti nechceš, alebo mal možnosť sa s tebou rozísť ai ai. Ale u teba nechuť na deti nie je otázkou jednej noci že si sa zobudila a zrazu zistila ze deti nechceš. Ty máš totiž celoživotný blok a zrejme psych problém ohľadne deti (súvis že si bola v detstve ci kedy opustená vlastnými rodičmi). Takže vyhľadaj odborníka a uvidíš ci to chceš zmeniť alebo priznať farbu a nechať rozhodnutie na manželovi co spraví ďalej. Ale mohla si ho usanovat od zbytočných vydávkov so svadbou, neviem aký sobas ste mali ci cirkevny abo civilny a co z toho ďalej preňho vyplýva, plus ďalšie komplikácie z tohto manželstva vyplyvajuce. Mal právo to vedieť predom. A rozhodnúť sa. Nie vyjsť s farbou von až v manželstve. Lebo ako píšem, ty si tento problém mala už pred vašim vzťahom. Čiže dlhšie než 10r

mirec411

owtf - si zbytočne impulzívna... Trocha rozvahy a uvažovania by ti neuškodilo ani v živote mimo fóra. A prečítaj si aspoň poslednú vetu z hlavného príspevku autorky, aby si nemusela fantazírovať a vyvolávať hádku za každú cenu.
Dá sa porovnávať chuť na nutelu s takým zásadným rozhodnutím, ako mať, či nemať dieťa? Mala by si ešte dospieť...

owtf

pocuj to ty si nechal slusnost kdesi v jame ved si precitaj co si napisal, obvinujes autorku ze klamala muza no takze ked ja dnes poviem muzovi ze mam rada nutellu a o pat rokov z nej budem grciat tiez som ho klamala roky? tvoj nazor je scestny a chory. podla mna to medzi nimi asi nie je ruzove a nieco jej spravil, inak by sa tak nebala

masajasa

je to dost podala mna taky triezvy nazor na to, aby si nevedela co chces alebo teda nie. no kludne by to mohol byt aj tak, ze otehotnies a tvoj nazor sa razom zmeni

mirec411

owtf
dosť otvorený názor na mňa, bez škrupúľ. Škoda že aj bez potrebnej dávky rozumu a slušnosti.
Keby si vedela čítať a myslieť, tak by si pochopila, čo som napísal a aj prečo. Keby mi odpovedala autorka článku, tak by som tomu rozumel a aj by som sa namáhal vysvetliť jej, že ak sa jej podarilo oklamať manžela, tak to nemusí skúšať so všetkými na fóre.
Ty máš pravdu len v jednom: - ženy naozaj nie sú pochodujúce maternice. Nič také som ani len nenaznačil.
Ale načo ti tu niečo vysvetľujem, keď si nepochopila ani autorkin článok a ani moju odpoveď?
Pre teba bude každý iba chu* - pretože ty vládneš názorom a dala si si právo titulovať takto každého. Si proste hviezda.

Owtf

A mne keby chlap zahlasi ze sa zenil kvoli mnozeniu kopnem ho do r....a zamavam ze byeee. Zeny nie su iba chodiace maternice haloo