Prečo ľudia čo nechcú vsťah a sex sa zapájajú do každej z týchto tém

Naivka428

Veru, tomu sa divím aj ja; ako môže toľko ľudí tak bohapusto zabíjať čas...niečo za tým veru bude - to nie je len tak.

BJ_2

Co sa tyka vztahov, to neviem, lebo vztah ked funguje je pekny, a urcite nieje dobre hovorit, ze vztahy sa neoplatia. Co sa tyka mna hovorim len, ze treba byt v dnesnej dobe velmi opatrny, lebo vacsina vztahov nevyjde. Ale urcite som za vztah.
Co sa tyka sexu, tak tam to mas jednoduche. Kazdy krestan/veriaci sa musi vyjadrit proti. Potom su aj ludia, co vidia ze to skodi, ti sa tiez vyjadruju proti. Lebo je to nieco ako droga, teda ticho to skodi, takze preto ti to pisu, ked niekto fanaticky vyznava sex, aky je super, tak ho upozornia, ze moze byt zdroj problemov, lebo to on nevidi. Ja v tom problem nevidim, ked sa rozhodnes mat free sex, je to tvoj nazor, ale mohol si byt oklamany. Teda uveril si len nazoru, oni ti ale davaju iny nazor na vec. Na to bola stvorena diskusia aj fora, aby si mal sancu uvedomit sa v niektorych veciach. Keby nebola diskusia, tak v podstate kto by vlastnil media, by mohol pretlacat jeden jediny pohlad na vec. A tym padom manipulovat verejnost jednostrannym nazorom.

kajka294

ako pisu aj iny, budem sa opakovat, ale kazdy si prechadza v tom case niecim, niecim co ho trapi, pripadne robi stastnym a zaujima ho to viac ako nieco ine, ked tu niekto je a cita si clanky obcas nieco okomentuje vyjadruje len svoj nazor na temu ktora mu je blizsia, ktoru zaziva alebo zazil... podla mna normalna vec, su zaujimavejsie a menej zaujimave temy, mna tiez viac bavia vztahy ako zdravotne problemy :D kazdy si vyberame to svoje

daniela2

podľa mňa každý človek prechádza nejakými fázami života. Sú také fázy, že ten vzťah nechce mať a sú také, keď chce. Po rozchode s priateľom som si žiadny vzťah neželala ani ja. Potom som už aj chcela, ale len taký na rozptyl a srandu, niečo také, do kina spolu áno, ale inak nič, tak som z toho bola zmätená zahrávať som si s mužmi zas tiež nechcela. Potom sa mi čoraz jasnejšie rysovalo, že k šťastiu mi veľmi chýba dieťatko. Natrafila som na rovnako zmýšľajúceho a dali sme sa dokopy. Je pre mňa príťažlivý a má vlastnosti, ktoré mi imponujú. Navyše je aj rozptylom a srandou. Pôvodne som uvažovala o svadbe v máji. Potom som si povedala, že dvakrát meraj, raz strihaj, to, že mi je s ním teraz dobre, nie je záruka, že tak bude aj v budúcnosti. Takže si doprajem ešte pol roka. Ani dovtedy ho asi celkom nespoznám, ale aspoň budem mať čisté svedomie, že moje rozhodnutie nie je hormonálne, ako mi to tu dobreuz a tuším aj antisexx písali. :-))

Tribula_Trololo

Je to už doba čo som chodil sem na fórum a prispieval k takýmto témam ale vec sa má tak, že v skutočnosti som neni zmierený s tým, že som osamelý a prispievaním na takéto témy som sa snažil hlavne sám seba presvedčiť, že mať vzťah nieje to pravé orechové pre mňa.
Veľmi sa mi to ale darí odháňať platonickou láskou ktorá je odo mňa 700km ďaleko s ktorou viem, že nikdy nič nebude... Má dieťa a manžela no povahovo si sedíme na 100% a jediný človek ktorému sa môžem zdôveriť fakt úplne so všetkým a prípadne by som za ňu položil i život. Bez nej by som bol riadna troska... Teda vlastne stále som ale je to pre mňa prijatelné vnútorne, duševne. Taký jediný svetlý kútik v mojom živote.

Životné okolnosti sa mi postarali o to, že som sexuálne neskúsený v 27rokoch i keď som bol reálne 7 rokov vo vzťahoch. V dnešnej dobe je sex ale všade, sex predáva či sa používa iba ako koníček, hľadanie zárezov na pažbu, zarábanie, prezentovanie nových produktov proste všade... Cítim sa ako na majstrovstvách sveta v lyžovaní pritom som nikdy v živote na lyžiach nestál. Radšej sa na tie lyže nepostavím aby som sa nestrápnil pred svetom. Ako by som bol negramotný a snažil sa v 27čke učiť písať a čítať na námestí plnom ľudí... Predsalen aká by chcela neskúseného v mojich rokoch keď ony už majú najazdených stovky/tisícky súloží. Tlak je obrovský akoby mi na sebavedomí ležal Mnout Everest. Už ani neviem čo by som s priateľkou robil ak by som si nejakú po rokoch našiel.

Ale ja si uvedomujem, že chyba je vo mne. Posledné dve rande čo som mal dopadli katastrofálne a zanechalo to vo mne ryhu, vysokú stenu sebakritiky, že mi ju Trump závidí. Som tak strašne uzavretý do seba, žeby som nebol už schopný osloviť ani škaredé dievča nieto čo sa mi príde sympatické a tu prichádza ďalší problém. Asi som výberavý. Viem, kadejaká cigánka či chuderka by sa nadomnou zľutovala no ja by som si rád zachoval aspoň aký-taký štandard aby som sa nemusel báť ju ukázať svetu - a to mi verte, že na výzor vysoký štandart fakt nemám...

S takýmito pocitmi som prichádzal na fórum a snažil sa upevniť hlavne sám seba v tom, že byť sám nieje až tak zlé. S každým zlým topicom som si spomenul na tie zlé časy kým som bol zadaný a snažil sa presviedčať, že nikoho nepotrebujem. Ale nech sa klamem ako koľvek tak vo vnútri viem, že to nieje pravda. Stačí, že sa na mňa dievča usmeje ako okolo seba prechádzame a búši mi srdce, zabúdam na okolitý svet. A čo ja spravím? Nič... Maximálne opetujem úsmev so sklonenými očami.

Koníčky mi akurát pomáhajú zabudnúť na to kým som cez deň. Snažím sa pred ľuďmi usmievať čo i mne samému cez deň pomáha. Po nociach to je horšie keď som len sám so svojimi myšlienkami. Akoby mi niekto vstrekol do žily smolu či hormóny nešťastia a zúfalstva. Akoby sa mi v hlave prepol vypínač a nespoznávam sám seba. Bojím sa svojej mysle, bojím sa tých čiernych myšlienok a tej nekonečnej frustrácie, bojím sa ísť si ľahnúť kvôli tým myšlienkam tak vysedávam za počítačom až do vyčerpania aby som nemal energiu na rozmýšlanie a dúfajúc rýchlo zaspal. Ráno sa budím extrémne vyčerpaný čo mi zase znepríjemňuje život.

Ale žijem si v takej svojej bubline a toto na fóre sú len také zúfalé výkriky o pomoc náhodného okolosediaceho úbožiaka ktorý čaká na koniec nech je akýkoľvek, snáď príde čoskoro. :)

Pekný deň Vám prajem.

Sasenkasasi

Ahjaj a všetci podobni..
Viete moji mili sú ľudia ktori by aj vzťah chceli ale nikto o nich ani nezakopne a musia sa zmieriť stym že ostanu sami do smrti...čo vy nato... A áno tí ľudia ktori vravia ake je super mať manželstvo tiež niečo len zakryvaju rovnako ako tí čo si nepriznaju že im vzťah chyba....dobreuz ma pravdu