Nadpis je jasný nechcem žiadne útoky ani nič len a to zaujíma. Sú tu také 3 4 osoby a schválne som som si prečítal pár tem a aj niečo zaujímavé som zistil.
Prečo ľudia čo nechcú vsťah a sex sa zapájajú do každej z týchto tém
Dobreuz dobrá odpoveď ale klamstvo ale beriem.
Cloo neviem preco to beries tak tragicky. Ja si samotu konecne opat uzivam, sex mozes mat s kymkolvek, mozes bez obav flirtovat s kym chces, nikomu nic vysvetlovat, nemusis znasat pribrzdene nalady muza v menopauze, ktore casto hranicia az s tyranim, ist kam chces :) samota je skvela vec, v samote sa nemusis citit osamely a vo vztahu sa naopak mozes citit osamely. Ver mi, lepsie byt sam ako s debom.
Áno to máš pravdu. Ale je to omnoho zložitejšie prečítal som hrozne veľa príspevkov a tém a iste osoby primárne "komentujú" vsťah a sex ale není dôvod len samota.
Že prečo sa vyjadrujem? No tak hlavne preto, že to čo tu píšem vidím v reálnom živote, nie som žiadny „slniečkár“. Všade samé rozvody, nevera (kvôli sexu samozrejme), podrazy, nedôvera atď. Veď skoro všetci čo ich poznám (spolužiaci, bývalí spolužiaci, známi, atď...) tak ich vzťah bol jedna veľká fraška. Buď sa podvádzal jeden druhého, alebo druhý prvého alebo sa podvádzali navzájom, žiaden rešpekt medzi nimi, žiadna perspektíva, trvácnosť týchto vzťahov minimálna alebo boli vo vzťahu len aby niekoho mali, to je taká akože „móda“ mať vztah, nič viac. A nie nemám z toho komplexy, je mi v podstate fuk, lebo ja som tak mentálne nastavený že moje záľuby sú pre mňa najdôležitejšie a venujem sa im na 100% a na vzťah sotva pomyslím a aj tak mám len 19 takže aj keby som ho chcel tak mám čas ešte. Budem sa opakovať ale dnes je tak max 1% normálnych vzťahov aj to som optimista. Ja nie som zúfalec ako väčšina chlapcov v mojom veku že skočia po každej a nemám ani nadbytok testosterónu aby ma to nútilo ísť „loviť“ dievča. A v neposlednom rade 99 % dievčat/žien plánuje alebo chce dieťa lebo hormóny ale ja nechcem v žiadnom prípade, takže to by sme sa asi nepohodli. Takže na záver: vyhadrujem sa preto, lebo o vzťahoch vie každý niečo, aj tí, čo ho nezažili ani nezažijú (napr. ja) lebo vidia iný zmysel života (ľudia, ktorí vidia zmysel života vo vzťahoch skončia väčšinou ako psychické trosky a ruiny ak ich milý odkopne) ale to neznamená že o vzťahoch nemajú „šajnu“ pretože okolo tejto oblasti ide každý a každý môže pozorovať vzťahy v okolí ale aj napr. témy o tomto fóre a urobí si obraz a navyše nikoho nenútim aby na mňa reagoval. Asi tak.
*sex
Nevidím tu veľa ľudí, ktorí by nechceli vzťah, skôr je tu viac takých, ktorí tvrdia, že nechcú, resp. im nechýba sed. Väčšinou sa títo menovaní snažia zmieriť so samotou, keďže sa im vo vzťahoch nedarí a tak sa o svojom sebaklame snažia presviedčať aj ostatných diskutérov. Či to tak naozaj je, vedia však len oni.
Ja sa taktiež pokúšam zmieriť so samotou, s tým že som nikdy nemal vzťah, nezažil som ani len bozk, čo je dnes bežné u detí vo veku okolo 10 rokov, no vôbec sa mi v tom nedarí. Podnikám rôzné aktivity, venujem sa nejakým záľubám ako turistika, no všade stretávam šťastné páry. Samozrejme, v podstate vždy je aspoň mužská polovičká zabalená v drahých značkovýcu handrách, má (drahé) auto - dokonca často sa tieto páry oblizujú priamo pri aute, ktorého majiteľom je muž. V nákupných centrách je koncentrácia zlatokopeckých fiflén po boku nastajlovaného prachatého frajerika mimoriadne vysoká - ta láska (k peniazom) zo strany "nežnejšej" polovičky páru priam srší...
Preto chcem aby to tu napísali.
No lebo sa môžu zapojiť ak chcú. Preto sa to volá verejné diskusné fórum. Je to ich názor, tak ho sem aj môžu napísať…
Ja chcem odpovede. Nie otázky a ABC nie niesi jedna z tých osôb. Si tu asi krátko a popravde moc som si ťa nevšimol.
.. to čo .. to tu .. toto teraz akože sa rieši?