Nadpis je jasný nechcem žiadne útoky ani nič len a to zaujíma. Sú tu také 3 4 osoby a schválne som som si prečítal pár tem a aj niečo zaujímavé som zistil.
Prečo ľudia čo nechcú vsťah a sex sa zapájajú do každej z týchto tém
Otec so mnou nikdy nežil, takže tak :) A som sebestačný, bol som teraz sám doma 4 dni aj som si varil, umýval riady, staral som sa o domácnosť, takže pohoda :) A s tým manželstvom som len vracal úder :)
podľa seba súdim teba.
"A tí čo neustále vypisujú aké je manželstvo super iba zakrývajú to, že ich vzťah je teror :)"
"otec nežije, upil sa k smrti"
keď je niekto v tomto vychovávaný, niet divu, že neverí v normálny vzťah.
Precototakje - úplný súhlas.
A tí čo neustále vypisujú aké je manželstvo super iba zakrývajú to, že ich vzťah je teror :)
Ahjaj otec nežije, upil sa k smrti.
Antisexx tak vyjadri svoj postoj. Popravde sú 3 skupiny prvé dve si povedala ale je ešte jedna a myslím že do tej patríš.
Antisexx tak vyjadri svoj postoj. Popravde sú 3 skupiny prvé dve si povedala ale je ešte jedna a myslím že do tej patríš.
Je to pol na pol. Pisu tu ludia ktori obhajuju samotu ale pritom vo svojom vnutri sami byt nechcu. No a potom su tu ludia ktori obhajuju samotu, su proti sexu, detom, svadbe atď a myslia to naozaj važne. Len si tu napišu svoj nazor, to predsa neznamena že teraz vsetci sa riadme tým jedným nazorom a budme ako ovce. Ja dost ostro kritizujem svadbu i ked viem ze miliony ludi sa bude furt vydavať aj keď je to zbytočnosť. Ale napišem si to a vy sa mozte jedine zamysliet ci ie to podla vas pravda alebo nie. No a ti co tu na niečo špi nia a pritom to vlastne tak nechcú (ako som opisovala prvy typ cloveka) tak to už su totalne stratene pripady preroze najst si vztah nie je nic tazke, ked vidim ze vztah ma tlsty vychudnuty slepy hluchy na voziku a neviem aky tak to dokaze kazdy. Otazkou uz je, aky ten clovek bude.
Prvykrat som videla jeho meno teraz.Preto sa pytam.Ludia co nemaju vztah tak sa zrejme nudia a preto pisu do kazdej temy.Ako si pisal je tu viac takych.
Autor témy píše sa to vzťah nie vstah :D sorry nedalo mi :DD a ľudia čo chcú "vstah" by mali ovládať aspoň základnú gramatiku