Nadpis je jasný nechcem žiadne útoky ani nič len a to zaujíma. Sú tu také 3 4 osoby a schválne som som si prečítal pár tem a aj niečo zaujímavé som zistil.
Prečo ľudia čo nechcú vsťah a sex sa zapájajú do každej z týchto tém
OK, priznám sa, opíšem moje skutočné pocity tak ako to je:
pretože v hĺbke svojej duše nie som zmierený so samotou a stále snažím sám seba presviedčať že takto mi je dobre a preto hľadám témy, kde majú ľudia problémy aby som mohol poukázať, že vzťahy sú problematické a je lepšie byť sám.
ale pri tom keby ma nejaká chcela tak by som názor otočil o 360 stupňov... som sám, lebo som neúspešný mladý chlap, ktorý proste v živote neuspel ani vo vzťahoch ani v kariére a preto ho nikto nehce, a moje večery trávim na internete pozeraním seriálov a čítaním diskusiíí na nete a celý čas len čakám kedy už konečne zostarnem a zomriem
nadávam na vzťahy, ale pritom im závidím aj keď majú na nič vzťah, lebo stále je to lepšie než nič. a pre človeka ktorý niečo chce ale napriek všetkej snahe sa mu to nedostáva je život veľmi frustrujúci a jediné uvoľnenie nachádzam v tom, že sa snažím vytvárať si ilúzie že bez vzťahu som šťastný... pritom keď mi nejaká povie len "ahoj", tak už si predstavujem ako by sme mali svadbu, deti a tak...
preto to vytváranie ilúzií, snaha presvedčiť sa že vzzťah nepotrebujem aby som tomu aspoň z polovice uveril a nemuselo to byť pre mňa tak ťažké.. preto sa venujem rôznym "koníčkom" (neviem či to tak nazvať) aby som zabil čas a nemusel toľko rozmýšľať nad tým...
zatiaľ sa mi darí to utrpenie riešiť zdravou cestou a nepijem a nedrogujem, tak snáď mi to vydrží čo najdlhšie
Ale ku každej jednej téme? Kotrá sa len trochu týka sexu a vsťahu? Preto lebo meno svoje zverejnil a aj druhých osôb.
podľa mňa preto, aby propagovali svoj názor ako prirodzený a lepší.
Lenvysvetlenie:Preto sa zapajaju lebo chcu povedat aj taky nazor ze sa da v zivote zit aj bez vztahu.Ze netreba hned vesat hlavu, lebo nikoho nemam.
Mna by skor zaujimal dovod preco zverejnujes mena na anonymnom fore.
Podľa mňa títo ľudia, čo takto stále vypisujú, nie sú sami úplne zmierení so svojím stavom a myslia si, že vysokou frekvenciou diskusných príspevkov si to takto vykompenzujú a presvedčia o tom nie len svoje okolie, ale aj seba. Prípadne ešte za tým môže byť snaha byť zaujímavý, iný, "trendy" (napájajúc sa na dogmu že vzťahy sú nemoderné a zastaralé), apod.
ja patrím do skupiny, ktorá nechce vzťah? Ja ho nechcem, ale iba teraz nie, ale neskôr budem chcieť, keď na to budem mať čas.
Hmm ten sarkazmus sa tu moc nehodí ale niečo pravdy tam je. ale cloo není úplne mimo. No a ty Filip tie smajliki len naznačujú to že som zarezal do živého však.
cloo, majiteľom je muž? A možno ide o manželské páry, a potom je to majetok spoločný. Myslím, že v istom veku si človek už dokáže našetriť na auto, a že akej je značky? No, ja som mal jedno drahej značky, teraz je 10 ročné, a idem na niečo ekonomickejšie, lacnejšie, praktickejšie, akurát imidž nie je tak dokonalý, a logicky ani oprava. Pre istotu sa spýtam manželky, či ma bude chcieť, keď budeme mať iba také auto....vlastne teraz to tu číta a smeje sa, a hovorí, že bez súkromného lietadla nemám šancu....:-))
Ach tie ženy...
dobreuz, Tvoji rodičia sú rozvedení?
Neviem čo je na tom presne klamstvo ale ok :) Nemám potrebu niekoho presviedčať :)