Kde sú tie baby ktorým to nevadí?

Príspevok v téme: Kde sú tie baby ktorým to nevadí?
ustavnysud

Vždy keď tu je téma o tom, že chlap je 25 ročný 20 ročný a nikdy nemal sex a vzťah tak sa tu nájde veľa žien, ktoré napíšu že im to nevadí...
Tak kde potom ste? Kde mám hľadať baby ktorým to nevadí? Sú schované doma? Zalezené v knižnici? Alebo ja fakt neviem... ja keď počujem aké drzé... vždy som sa len stretával s tým, že sa baba vysmiala keď bol niekto neskúsený v sexe a ženy čo som v živote stretol, čo mali chlapov tak mali sexuálne narážky a nemali vôbec žiadny problém pýtať sa mňa na úchylné veci.... čo sa to deje dnes s tými ľuďmi :(
a kde sú tí dobrí? kde ste vy baby, ktorým záleží na vzťahu, na láske a nemáte 500 sexuálnych partnerov?

Neskusena

Moj priatel sa bál,kedze vedel ze bol moj prvy, ze ho casom budem podvadzat.Ze ma omrzí a tak si najdem iného.Zrejme preto chcel skúsenejšiu holku.Co uz si uzila dost.A teraz ked si pomyslim zeby som tiez mala byt s tebou vo vztahu priznam sa takisto by som sa mozno bála.Najlepsie je asi ked sa najdu dvaja neskuseny oni potom spolu vydrzia.

Maja1234511

Tinks Presne ako pises.Aj mne sa to stalo.Dala som takemu sancu a v podstate mi iba znizil sebavedomie a potom ma nechal.Myslela som si ze som silná zena aj som bola ale na toto som jednoducho nemala.On ma znicil , mama ma este dorazila..A teraz mi povedz co mam robit ja? Nechcem nikomu ublízit a preto musim hladat silneho muza ktory toto zvladne.Tiez som sa stretla s tym ze sa na mna chalani hnevaju lebo ich nechcem aka som namyslená ze chcem nieco viac ale nieje to ich chyba.Oni su fajn ale zo mnou by nevydrzali.To je celé.A preto mozno zeny siahaju po krase alebo bohatstve lebo to znamená urcitu silu.Ja nemusim, ale je velmi malo ludi ktory su chudobny a skaredy a bez komplexov.Existuju ale je ich velmi malo.

Tinks

Antisex ja ti poviem svoju skusenost. Vzdy som si vyberala muza, ktoreho chudacika ziadna nechcela a ktory nemal vela skusenosti, nadaval na zeny. Ponukla som mu svoju lasku, vela obetovala, vela pretrpela. Casom samozrejme nadaval aj na mna, lebo vsak tiez som zena. V sexe bola trpezliva, ked to neslo, ked sa rychlo urobil a ja som z toho vela nemala.
Vies ako to dopadlo? Tak, ze sa naucil, zvysil si sebavedomie a zenu, ktora ho milovala aj vtedy, aky bol, vymenil za cupky.
Taky muz si na tebe vylieci komplexy, aby mohol lovit tie uzasne krasavice, ktore sa na neho ani nepozreli, ked bol v tazkej chvili a ked je v dobrej zabudol na tu, ktora ho chcela, milovala a stala pri nom. Takze tak.
To, ze je niekto panic a dlhodobo sam este neznamena, ze je to dobry muz.

Antisexx

Vy ste tu niektori hrozne zakomplexovani a na zajlade par zien usudite ze vsetky by sme chceli takeho co uz mal zeny. Sice nesexujem, ale keby mam vztah tak by som to mozno zmenila ak by som videla ze ten partner to naozaj chce a ze fakt stojí za to.. a mat panica, pre ktoreho ste prvou, no moze byt nieco lepsie? Ci vam je prijemnejsie ked vas chlap uz bol v mnohych inych a mozno kadeco aj pochytal? Ja nemam dovod o tomto klamat ved je to anonymne a aj keby nebolo predsa... aj ten vas skuseny bol raz panic tak co sa bojite aj z panica sa stane skuseny. Hrozne ako niektore zeny zmyslate

Marconello

Presne tak martinka090, ty to aspon priznáš. Zeny chcu bad boys, ale potom sa nestazujte, ze ste vo vztahu nestastne.

jeanvaljean699

Jednej krásnej,inteligentnej žene som povedal,ja ti nemám čo dať škaredý, samá jazva som strach pozrieť!Ona mi na to povedala ale si moc dobrý pre tento svet a tak sme boli spolu "aspoň"chvíľku šťastný.