Vždy keď tu je téma o tom, že chlap je 25 ročný 20 ročný a nikdy nemal sex a vzťah tak sa tu nájde veľa žien, ktoré napíšu že im to nevadí...
Tak kde potom ste? Kde mám hľadať baby ktorým to nevadí? Sú schované doma? Zalezené v knižnici? Alebo ja fakt neviem... ja keď počujem aké drzé... vždy som sa len stretával s tým, že sa baba vysmiala keď bol niekto neskúsený v sexe a ženy čo som v živote stretol, čo mali chlapov tak mali sexuálne narážky a nemali vôbec žiadny problém pýtať sa mňa na úchylné veci.... čo sa to deje dnes s tými ľuďmi :(
a kde sú tí dobrí? kde ste vy baby, ktorým záleží na vzťahu, na láske a nemáte 500 sexuálnych partnerov?
Kde sú tie baby ktorým to nevadí?
Výnimky potvrdzujú pravidlo. Zrejme si túto vetu neraz počula a čítala.
Ty ale stale hovoris o bohatych ludoch. Ani my nie sme bohata rodina a brat ma frajerku a to byva este s nami a ani auto nema a je obycajny robotnik. Takze predsa si to nevysvetlil.
Antisex - a vieš že vysvetlím ? Nie každý chalan (samozrejme aj dievča) vo veku 15 - 20 rokov je chudobný. Mnohí chalani maju rodičov bohatých podnikateľov (väčšinou len otca a matku zlatokopku, veď ako inak), právnikov, lekárov a podobne. Títo frajerikovia majú väčšinou drahé mobily, drahé značkové handry, v 16 či 17-tich si už za peniaze rodičov robia vodičáky a nezriedka v 18-tich rokoch dostanú na narodeniny či už staršie alebo nové autičko. Bol som dosť dlho v blízkosti osôb v tomto veku a ver, že títo synačikovia o frajerky nemali núdzu, priam boli dievčinami zo školy obletovaní. Už 12-13 ročné dievčatá na základnej škole si všímajú chalanov so značkovými handrami, drahým mobilom a podobne. Takže neboj sa, niečo ako pravá láska neexistuje ani u puberťakov, teda aspoň zo strany dievčat, no jedná sa o lásku k materiálnym, kvalitným a drahým veciam a peniazom.
Krajsie oblecenie teda fakt nemaju :D bieberovske oblecenie nie je pekné
Lebo majú krajšie oblečenie a sú svalnatejši, ženy sú vypočítavé už od 13 tich :D :D
*ked si myslis
Cloo, mal by si si tie prispevky kopirovat lebo ich pises stale dookola a to uz urcite ani teba nebavi :)
Takze radsej mat tucne konto a babu ktora bude milovat tvoje peniaze a nie teba že. Sranda ako clovek za kazdu cenu musi mat niekoho, lebo nemat niekoho je zrejme divne. A vysvetli mi, ked si myslia ze vsetky baby idu iba po peniazoch, tak ako je mozne ze vo vztahu su taki 16 17 18 19 20 rocni chalani ktori byt jednoznacne nemaju, auto tiez s velkou pravdepodobnostou nemaju a tobôz nie velie konto kedze ešte len studuju. To mi zrejme nevysvetliš lebo niekde hlboko vnutri vieš, že to ze nemaš vztah, je tvoja chyba. Ale stale sa to dá zmeniť.
Ja som tiež nikdy nemal vzťah, nezažil som ani bozk, ktorý bežne absolvujú už deti pred 10. rokom života. Dôvody sú úplne prosté - nedostatok financií (u mňa) a priemerný vzhľad, ktorý by však s vysokou pravdepodobnosťou ani prekážkou nebol, kebyže mám tučné konto, (drahé) auto, veľký rodinný dom a pod. A je úplne jedno či sa jedná o (už samozrejme dávno zadanú s pracháčom, najlepšie profesionálny športovec či riaditeľ firmy, nejakej spoločnosti...) krásku alebo škaredú obéznu ženu s bradavicami ako ropucha. Hlavne, že dnešné liberálne žienky sa hrajú na rovnocenné či rovnoprávne s mužmi, obsadzujú vysoké posty, no narozdiel od bohatých mužov (ktorí nemajú problém aj byť po boku chudobnejšej ženy) sa bohatá vysokopostavená ženská na slabo zarabajúceho muža ani nepozrie, skôr naopak, vzhliada ešte k bohatším, hoc aj milionárom či miliardárom.
To bude zrejme aj u teba príčina toho, že si nikdy nemal vzťah, nie samotný fakt, že si panic, bez skúseností. Alebo sa mýlim ? Máš svoj dom, auto, dobre platenú prácu ?
Od neho hnusne no od teba zas zbabele. Preco potom ostavas s takym clovekom? Kvolo tomu aby si mala kde byvat? Kvoli peniazom? Kvoli comu teda? To nemas stipku hrdosti a ostavas s clovekom pre ktoreho si vzduch ? Zbabele od teba hladat si chlapa a pritom byt vo vztahu namiesto toho aby si ho normalne opustila a nasla si ineho.
Tak je to skor hnusne od neho, ze svoju partnerku dlhodobo zanedbaval a dohnal ju az k tomu, ponuknut sa nejakemu panicovi, ktory sa len lutuje, ale chlap to nie je, lebo nedokaze si najst zenu a odmietne aj tu, ktora mu da konkretny navrh.
Nemozes byt milovany, ked neveris, ze ta niekto moze a chce milovat. Potom sa ti mozu zeny same hadzat do narucia a ty ich odmietnes.
Nie je problem to, ze si sam a panic, problem je, ze si neveris.