Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kde sú tie baby ktorým to nevadí?

Príspevok v téme: Kde sú tie baby ktorým to nevadí?
ustavnysud

Vždy keď tu je téma o tom, že chlap je 25 ročný 20 ročný a nikdy nemal sex a vzťah tak sa tu nájde veľa žien, ktoré napíšu že im to nevadí...
Tak kde potom ste? Kde mám hľadať baby ktorým to nevadí? Sú schované doma? Zalezené v knižnici? Alebo ja fakt neviem... ja keď počujem aké drzé... vždy som sa len stretával s tým, že sa baba vysmiala keď bol niekto neskúsený v sexe a ženy čo som v živote stretol, čo mali chlapov tak mali sexuálne narážky a nemali vôbec žiadny problém pýtať sa mňa na úchylné veci.... čo sa to deje dnes s tými ľuďmi :(
a kde sú tí dobrí? kde ste vy baby, ktorým záleží na vzťahu, na láske a nemáte 500 sexuálnych partnerov?

ustavnysud

a prečo by som mal veriť nejakému trolovskému nicku "Huhuhu" to že sa chce skontaktovať? Aby si odhalil moju identitu a urobil mi na internete hanbu a aby som stratil aj tých pár dobrých známych čo mám.. nie ďakujem..

A ak to je náhodou pravda a si naozaj žena tak je od teba potom pekne hnusné že toto robíš svojmu partnerovi a nevydiskutuješ si to s ním...

Huhuu

Tak ako si chces potom niekoho najst, ked odmietas a neveris, ze by mal niekto seriozny zaujem a ten, kto ho ma sa s tebou nemoze skontaktovat?

ustavnysud

Nebudem tu na seba na anyonymnom fóre dávať kontakt a už len tá ponuka je sama o sebe podozrivá, dosť slabý pokus o trolling...

Huhuu

Kludne daj na seba kontakt a zaucim ta do tajov lasky, kedze moj partner ma dlhodobo zanedbava, v pripade vzajomneho porozumenia sa buducnost ukaze sama.

ustavnysud

nechodil som nikdy s nikym vobec a asi sa aj budem musiet zmierit s tym ze budem navzdy sam.. a nie nechcem krasavice. to co som opisal je spravanie skaredych a priemernych bab... s krasavicami mam zas opacne skusenosti, ze casto krat zdvorilejsie a milsie a vedia sa spravat slusne.. ale zas su uz zadane no...

Babby

Možno že chceš nejakú krásavicu a sám si možno pre nu neni príťažlivý. Pekný chlapi vetšinou už majú sex pred 20-kou. Chodil si už s niekým vobec?

Antisexx

Asi hladas medzi tymi najkrajsimi babami ktore uz proste maju toho vela za sebou. A v podstate ty sa babe nemusis spovedat ze si este nemal sex to je tvoja osobná vec.