Milenecký vzťah

Príspevok v téme: Milenecký vzťah
Amateri1BB

Prosím dámy o názor. Keď medzi Vami a nejakým mužom prebehne iskra a chcete sa stretávať za účelom sexu, tak sa s daným mužom stretávate zásadne tajne, alebo sa stretávate verejne a jednoducho pôsobíte ako dvojica, ktorá sa stretáva/ randí , atď ? Je pre mňa totiž dôležité vedieť že či ženy berú stretávanie oficiálne už ako nejakú predzvesť vážneho vzťahu, alebo práve týmto spôsobom sa chcú stretávať aj keď chcú iba sex, aby to pôsobilo serióznejšie? Ďakujem veľmi pekne !!!!

Seex

Angelika, preco to zeny beru tak, ze on sa pobavil a ona z toho nic nema. Vsak aj ona sa pobavila a ani on z toho nic nema. Ved aj chlap sa moze citit pouzity, nemyslis? Lebo to len potvrdzuje, ze zeny si zo sexu robia nastroj na ovladanie chlapa, ze ho neberu iba ako prijemnu aktivitu, ale chcu tym nieco ziskat a potom ich strasne stve, ked im to nevyjde a vyplakavaju, kde mozu.

Angelika3

Podľa mňa v takom vzťahu bude žene stále niečo vnútorne chýbať. Áno, môže sa po ukončení takého vzťahu cítiť ako použitá. Ty si sa pobavil, ale ona nemá z toho prakticky nič, možno spomienky, ale predsa, u ženy je to s postupujúcim vekom horšie, čo sa týka výzoru aj nejakej perspektívy do budúcnosti, takže sa môže cítiť ako odkopnutá a bez nejakej nádeje do budúcnosti.
Ako už bolo spomenuté, na užívanie sú erotické salóny, alebo potom viem, že sú aj ženy, ktoré sú zadané, majú dobrého chlapa, ale ten ich v sexe neuspokojuje, alebo radšej pozerá pornografiu a takéto uvažujú niekedy aj nad milencom.

KAMKO

Každopadne, mal si jej hned na zaciatku povedat to co si tu pisal nam. Je mi s tebou dobre, bla, bla, ale som po rozvode a necitim sa na vazny vztah momentalne.
Si mi sympaticka a rad by som ta pozval na veceru,,,
Bud by ti povedala ze ona hlada vazny vztah a nebude stracat cas nezmyselnou vecerou, alebo by isla, lebo neriesi co bude a tiez si jej sympaticky a tak to necha plavat aj ona, zena zijuca pritomnostou...co je najdolezitejsie, vie do coho ide a ked sa zamiluje je to jej vec lebo vopred vedela, ze z teba nic do budnucna....

KAMKO

Ahojte, citam citam a zaujimalo by ma ako to teda dopadlo =)
Este ste spolu ako milenci? Akebo ste sa rozislli? Alebo ste sa uz obaja zamilovali: Ako to dopadlooo, kto mi povie? =)

daniela2

väčšinou ani milenecký vzťah nebýva iba milenecký a iba na sex, ale nejaká zmes. Dobre sa spolu cítia, majú sa radi, ale neplánujú spoločnú budúcnosť.
V podstate pôvodný perspektívny partnerský vzťah sa môže zmeniť na na milenecký, keď si uvedomia, že spolu neostanú naveky, ale nerozídu sa, lebo si jeden druhého obľúbili, aj keď vedia, že sa k sebe nehodia.
Tým vlastne roky žijú v neperspektívnych vzťahoch.

taktoje

Ak muzovi ide o vztah, bude sa s partnerkou ukazovat verejne, bude ju pozyvat do kina, na kavu, do restiky, do divadla, na vystavy, koncerty, vylety, oslavy rodinne ci firemne bude sa s nou chciet ukazat vsetkym, bude na nu pysny, rad sa s nou ukaze na verejnosti aby vsetci videli ze ma svoju lasku.
Ak kona opacne teda zatajuje sa, stretka su tajne, skryte niekde na osamelych miestach, v hoteloch, ubytovniach, penzionoch, zatajuje ta pred rodinou, kamosmi, kolegami tak mu ide len o sexualne uspokojenie s tebou ale o vztah nema vobec zaujem. S tebou urcite nie!

zampana

ak to je len za ucelom sexu, tak vacsinou tajne a vobec by som s takych chlapom nevystupovala ako jeho priatelka ked to tak nie je!