Milenecký vzťah

Príspevok v téme: Milenecký vzťah
Amateri1BB

Prosím dámy o názor. Keď medzi Vami a nejakým mužom prebehne iskra a chcete sa stretávať za účelom sexu, tak sa s daným mužom stretávate zásadne tajne, alebo sa stretávate verejne a jednoducho pôsobíte ako dvojica, ktorá sa stretáva/ randí , atď ? Je pre mňa totiž dôležité vedieť že či ženy berú stretávanie oficiálne už ako nejakú predzvesť vážneho vzťahu, alebo práve týmto spôsobom sa chcú stretávať aj keď chcú iba sex, aby to pôsobilo serióznejšie? Ďakujem veľmi pekne !!!!

petroneta

žena je ochotná ísť aj do vzťahu, ktorý nie je perspektívny, ale neviem si predstaviť okrem nymfomaniek, že by im išlo iba o sex. S tým mužom sú preto, lebo sa v jeho prítomnosti dobre cítia, dobre sa im rozpráva, smeje, ide niekam na výlet. Nemajú problém sa s ním oficiálne stretávať a robia tak nie preto, aby nevyzerali ako ľahké, ale preto, lebo nevidia nič zlé v celom vzťahu. Jednoducho nerozmýšľajú o budúcnosti, neriešia ju, žijú pre prítomnú chvíľu a to, že partner nie je perspektívny, alebo nie je vážna známosť, si samy často ani neuvedomujú, zistia to vtedy, keď sa do niekoho zaľúbia, alebo keď príde nejaká iná zmena v živote, nájdu si inde prácu a stretávanie s chlapom by znamenalo návrat k obdobiu, ktoré už majú za sebou...
Častejšie je to však tak, že chlap má ženu na sex, a žena sa zamiluje.

Amateri1BB

Petroneta - rozumiem. Ok , Tak som to nemyslel doslova- nie len na sex. Vsak môzu byt/ aj sú, s tym spojene vsetky pekne chvile. Nejake, kino, kavicky , ale neprehanat to. Myslela si to takto? Ze nie iba cisto na sex ako ,,podložku´´? Pretoze som v zivotnej faze po tazkom vztahu a rozvode, kedy viem ze vztah važny nechcem momentale, ale milenecke by boli fajn. Ale nechcem tym zenam ublizovat a uz urcite ich nechcem klamat. Preto sa opravím- randenie se vším všudy aj peknými spolocnymi chvilkami je v hlave ženy vždy považované za predzvesť vážneho vzťahu, alebo práve niečo takéto si predstavujú ako príjemný milenecký vzťah ? ĎAKUJEM :)

Amateri1BB

Nechcem ubližovať ženám. Je pre mňa potrebné vedieť ako to vnímajú ony. Takých ojebávačov rečami o láske ktorý si chce pritom ale iba zapichat je plná rit. O to nemam záujem. Ja chcem byt uprimny ale nie vzdy to ide povedat ze chce clovek len sex. Nie vzdy by to bolo vhodne a takto odpísat babu nie je dobre. A Ja som chcel reálny názor žien!! Keď vidím to že sa dvaja stretávajú ( a spávajú spolu) ale netvoria spolu oficiálne pár, chcem vedieť či je to možné iba vtedy ak sa vopred určia pravidlá že ide len o sex, alebo to tak ženy akceptujú aj bez toho aby s daným mužom dávali šancu predstave nejakej spoločnej budúcnosti? A teda či keď si chcú užiť sex tak sa stretávajú resp. randia oficiálne, radšej ako tajne a to iba z princípu aby sa necítili ( ako lahke? - aj to som uz pocul) Možno to znie divne ale je to pre mna dolezite. Dakujem za realne rady a nie hejty

petroneta

máloktorá dáma sa chce s niekým stretávať len kvôli sexu. Keby si dáme povedal, chcem Ťa iba a len na sex, pošle Ťa do erotického salónu.