Milenecký vzťah

Príspevok v téme: Milenecký vzťah
Amateri1BB

Prosím dámy o názor. Keď medzi Vami a nejakým mužom prebehne iskra a chcete sa stretávať za účelom sexu, tak sa s daným mužom stretávate zásadne tajne, alebo sa stretávate verejne a jednoducho pôsobíte ako dvojica, ktorá sa stretáva/ randí , atď ? Je pre mňa totiž dôležité vedieť že či ženy berú stretávanie oficiálne už ako nejakú predzvesť vážneho vzťahu, alebo práve týmto spôsobom sa chcú stretávať aj keď chcú iba sex, aby to pôsobilo serióznejšie? Ďakujem veľmi pekne !!!!

somzadohodu

vopred povedat, vopred dohodnut sa, ci to aj ona tak chce. to je najferovejsie. nie znicit zenu, ktora sa zamiluje a ty to ukoncis. vo ferovom vztahu mozte byt aj dlho, ci ty uz vopred vies, ze chces byt len chvilu?

Hyena 13

Myslim ze si to moc komplikujes ....kazda zena je predsa ina,nemozes si naplanovat nic...preco nenechas veciam volny priebeh? ? vo vztahoch nech su akekolvek vzdy riskujes ze niekomu ublizis...

SofiaElla

FWB je jedna možnosť, kedy si dvaja užívajú, pričom sa aj poznajú. Tiež si však treba určiť pravidlá, a stále je možnosť, že sa jeden zamiluje (väčšinou ona). A hlavne, keď to jeden ukončí, netreba začať zmätkovať spôsobom, že sa začnete správať, akoby ste sa nikdy nepoznali, v takom prípade je totiž škoda prísť o kamarátstvo kvôli sexu.
Čo sa týka nezáväzného mileneckého "vzťahu", určite, že sú ženy, ktoré na niečo takéto v určitom období svojho života pristúpia. (môžu byť po rozchode a nechcú vzťah, uprednostňujú kariéru a nemajú na vzťah čas a pod.). Tu treba povedať priamo, že nehľadáte vzťah, týmto vopred vytriedite tú skupinu žien, ktorá vzťah hľadá.
A čo sa týka potom toho samotného mileneckého pomeru, ani jedna strana nemá povinnosť, aby ste spolu trávili viac času, ako je samotný sex. Je fajn si trochu pokecať, ale nemáte žiadnu povinnosť, aby ste s tou ženou po akte ostali napr. pozerať telku. V podstate ide len o ventilovanie sexuálneho pudu a ako žena, tak aj muž je "len na použitie".

petroneta

"Ako mat potom milenecky vztah a neublizit zene ked jej nemozem vopred povedat ze ide nechcem vazny vztah??? "
nijako.
Človek nie je na použitie. Je to celá ľudská bytosť aj s emóciami. Ak chceš na použitie. na to sú erotické salóny.
Iné je, keď jej to takto na rovinu povieš a bude súhlasiť. Keď si mal pocit, že sú ženy, ktoré chcú len úlety.
Ešte je tam otázka čo je úlet z pohľadu ženy a čo z pohľadu muža. Pre ženu úlet nie je sex, ale ak napríklad žije v manželstve, kde je permanentne ponižovaná, hľadá niečo, kde sa tak necíti. Pritom sa rozvádzať nechce, lebo rodina, lebo deti.
Ale pri tom všetkom to z jej strany je ten milenecký vážny vzťah, ktorého sa nevzdá, kebyže sa o tom dozvie jej manžel a dá jej na výber. Vtedy bude buď zatlkať, alebo povie manželovi, že ak myslí, nech podá žiadosť na rozvod. Alebo mu pripomenie, že naňho varí, perie, upratuje, žehlí mu košele, prečo nemá právo na malý kúsok šťastia.
Moja kolegyňa si takýmto niečím prešla. S tým, že tam aj milenec chcel opustiť rodinu. Tá kolegyňa bola veľmi prekvapená, že jej manžel sa kvôli celej záležitosti trápi. Nechápem, prečo ho trápi toto, veď 10 rokov som mu bola ničím. Užitočný domáci predmet ako vysávač.
Jej milenec sa naopak začal vyhrážať jej manželovi, že mu niečo urobí, potom, že ak teraz skončí s ním vzťah, môže sa stať niečo jej synovi, a podobne.
Vtedy sa definitívne rozhodla, že s takýmto človekom musí prerušiť všetky kontakty, a s manželom sa dohodli, že sa odsťahujú.
Odvtedy sa s ňou manžel viac rozpráva, viac jej pomáha s deťmi a viac je pri nej, keď je zle. S milencom sa dala dokopy, keď mala zdravotné problémy a mala pocit, že manžel ju nechal v štichu, lebo s ňou nešiel na vyšetrenie a ani sa jej nespýtal na výsledky, či ide o nádor zhubný alebo nie.

Peter 2282

,,dobre uz´´ - ano friends with benefits,ano suhlasim ale Amater1BB sa pyta pravdu - treba si to so zenou vyjasnit vopred ( ale ved to ju asi urazi nie? )alebo to neriesit a plavat v tom sposobom ze ,,snad aj druha strana tomu rozumie´´ - no potom jej mozem ublizit

Peter 2282

Petroneta presne toto zaujima aj mna. Ako mat potom milenecky vztah a neublizit zene ked jej nemozem vopred povedat ze ide nechcem vazny vztah??? Tiez im nechcem ublizovat. Ale ja som mal pocit ze su zeny ktore chcu aj len ulety

petroneta

žena s Tebou nevstúpi len tak do mileneckého vzťahu. Ona neuvažuje hneď o sexe. Ona myslí na to, ako sa s Tebou fajn cíti. Ona vopred tiež nevie zo svojej strany, že bude koniec a niečo jej v budúcnosti tak zamestná myšlienky, že nebudeš už pre ňu vôbec dôležitý. Nevie, že ide o neperspektívny vzťah. Nevie, že z jej strany pôjde iba o vzplanutie a nie o zamilovanie sa.
Preto, keď sa budeš stretávať so ženou len za týmto účelom, je tam veľká pravdepodobnosť, že z jej strany k zamilovanosti dôjde a rozchodom jej ublížiš.
Jednoducho ľudská bytosť je buď celá, alebo časť z nej nepoužívaj na uspokojenie svojích potrieb, ak nechceš ublížiť.
To je na tom, že normálna žena asi nikdy nebude k Tebe pristupovať tak, že Ťa má len na to jedno. A keď zistí, že Ty ju máš len na to jedno, alebo si ju mal len na to, právom sa bude cítiť zneužitá.
Ide teda o úmysel. Ona vstúpi do vzťahu, lebo sa s Tebou príjemne cíti a nevie, čo prinesie budúcnosť, nerieši to. lebo prítomná chvíľa je krásna. (ešte kým ten sex ani nie je). Jej úmysel je teda čistý, kým Ty vopred vieš, že ju budeš chcieť len na to jedno.

Amateri1BB

Petroneta, ďakujem za odpovede!!, si velmi inteligentna. Presne takyto ženský, rozumný a úprimny pohľad potrebujem počuť. Velmi si to naozaj važim.. Lebo po podobných skúsenostiach (aj keď to bolo dávno) nechcem zavádzať ženy keď vopred viem s akým postojom do stretávania s tou ktorou momentálne idem. Ženám ktoré sa cítia ublížené sú plné diskusie. Mal by som prosím ale ešte pár dotazov ak je to možné.
-Takéto príjemné stretávanie ako opisuješ je teda žena ochotná absolvovať aj s tým že vie tiez ze nechce vazny vztah ale chce si uzit takýto príjemny? a vie ze z toho nič vážne do budúcna nechce ( aj ked clovek nikdy nevie )a ide do toho s tým že to chce vopred len o sexe, iskrení, prijemnych chvilach a jednoducho potom koniec ?
-Respektíve rešpektuje a berie v úvahu , že tomu mužovi môže práve ísť iba o pekné chvíle s ňou bez toho že by hľadal práve ženu na niečo vážne a nebude sa na neho za to hnevať ked to skončí ?
-Alebo je to čo si opísala, proste klasický milenecký vzťah v očiach ženy ktorý všeobecne platí a zbytočne sa obávam ja že ubližim? Nemusim hovorit nic iba si uzit prijemne chvile a potom po case koniec? (lebo ja som milenecke vztahy prechovaval len davno pred poslednym vztahom)
-Nezatracujú potom ženy práveže takýchto mužov, že ju iba ,,zneužil na to jedno´´ ?
-Nie je fér to naozaj žene vopred povedať? čo ak ona ide do toho s tým ze ,,mozno raz´´ z toho nieco bude a pritom zbytocne nevenuje cas realnym potencialnym partnerom do buducna?
Velmi som vdacny za odpovede pretoze toto tiez nie je mozne riesit so zenami ktore ma clovek v kategoriach zname/ kamaratky a podobne. Vyzeral by ako idiot aj ked to mysli v dobrom. Je dost tych otazok ale je to pre mna ooohromne dolezite. VDAKA!!!!!!!!