príliš chudý chlap

Radika

No niektori chlapi to jednoducho tak maju, ze tazko priberaju... Treba aby zacal aj cvicit, aby nabral svalovu hmotu...

Slobodna

Neviem, ci je to v poriadku. Zrejme to maju v genoch a nic s tym neurobia.
Nic proti chudym muzom, mna osobne taki fyzicky nepritahuju. Cim vacsi, tym lepsie.

ahjaj

"ked si nedám mäso tak cítim hlad a necítim sa dobre."
jasné, že po dukátových buchtičkách ostaneš hladný, lebo je to sacharidové jedlo. Ale napr, vyprážaný syr, alebo hríby, prípadne strukovinová kaša s vareným vajíčkom by mali byť tiež účinné. Si hladný preto, lebo si zvyknutý na príjem bielkovín. Ty tie bielkoviny z mäsa vieš nahradiť bielkovinami z vajíčka, strukovín, syra, tvarohu, hríbov. Ani po takomto jedle by si nemal byť hladný.
Ak chceš pribrať na úkor svojho zdravia, riaď sa čo najviac životom ošípaných. Nezabúdaj na minimum pohybu, aby si zbytočne kalórie nepálil. Najlepšie nevychádzať ani z izby. :-))
Ovsené vločky sú veľmi zdravé, ale tiež prospievajú skôr štíhlej línii, ako priberaniu. Pridaj si k nim kukuričné lupienky a trebárs hrozienka.
Ak máte záhradku, vypestuj si kukuricu, a v lete si dávaj varenú.
Tú kukuričnú kašu jedávaj ako často máš chuť. Hodí sa skôr na raňajky s mliekom aj maslom. Ale počula som aj také, že si ju niekto dáva slanú, s trochou slaniny a nakrájanou paprikou a rajčinami.

Tomas12345

dobreuz :

Nie som nutričný odborník, ale tak sám uznaj že na to aby človek prišiel na to že človeku nezlyhajú orgány ked schudne zo svalov 10 kíl, nemusí byť ani nutričným odborníkom.... Svoje argumenty som ty uviedol preco si myslim to co si myslím, ak mi dáš k tomu protiargumenty na ktoré nebudem vedieť reagovať uznám ty za pravdu. Kludne píš, más také isto právo na svoj názor ako každý, o tom je predsa diskusne forum, vyjadriť svoje názory.

ahjaj :

No do tridsiatky teda rozhodne cakat nechcem dokial sa mi ten metabolizmus spomalí, chcem začať priberať už čím skor.

S tými ošípanými to znie dobre, len jesť len dva krát denne to neviem ci by som vydržal... Možno je u mna problém i v tom že jedávam dosť pomaly. Tak napríklad obednu porciu nezjem tak ako ostatní ludia za 15 minut, ale až za 3 hodiny. Jedlo si kuskujem na malé diely a každý jeden diel jedla jedávam po 15 minutach. Takto som si už zvykol a tento moj návyk mi vznikol odvtedy co som teplotoval a počas teploty som nezvládal zjesť dané jedlo za 15 minut, a tak som si to jedlo kuskoval a jedaval po kuskoch, pretože tak som dokázal jedávať i pri teplote... a kedže som mal také obdobie kedy sa so mnou zvýšene teploty tiahli mesiace v kuse, tak som jedával takto stále a na takýto typ stravovania si už zvykol a teraz kebyže sa pokusim zjest dane jedlo za 15 minut tak by to moj zaludok uz nestravil a zostalo by mi zle.

Ta kukuričná muka s medom a plnotučným mliekom vyzerá byť fajn, to skúsim, dakujem, ako casto to mám jedávať počas dna ?

No práveže ja jedávam riadne porcie mäsa dva krát denne, na obed aj na večeru. Ráno si dám ovsené vločky a na obed nejaké opekané zemiaky s kuracím steakom, alebo bravcové mäso. Na veceru tiež nejaké to mäso so zemiakmi alebo s pečivom. Cholesterol som mal tuším naposledy normálny, neviem aký je teraz.

No ak sa to bude dať tak v ten piatok mäso vynechám, ale zatial to mäso nedokážem vysadiť, som moc nanho navyknutý a ked si nedám mäso tak cítim hlad a necítim sa dobre.

miso173

Ak chcete nabrať je to veľmi jednoduché, stačí mať väčší kalorický prijem ako vydaj energie a budete priberať keď nebudete cvičiť bude to tuk ale naberiete na 100% a kto nenaberá je malo kalorii aj keď si mysli že je veľa treba pridať + 500kcal sledovať a po týždni ,keď sa váha nezmení tak treba zas pridať pokiaľ váha nezačne stúpať kalorie primať z troch makroživín bielkoviny ,sacharidy ,tuky ,to iste platí aj pre človeka, ktorý cvičí + základ multivitamín ,omega 3,(magnézium +zinok )na podporu regenerácie kvalitný spánok robte to čo Vás baví :) 

dobreuz

Ach Tomáš12345 Ty si asi fakt macher vo všetkých vedných oblastiach... Som zvedavý koľkí tu prídu a fakt povedia, že im Tvoje rady pomohli :) Nechávam Ti voľnú ruku, už nebudem viacej prispievať do tém o chudnutí resp. priberaní, nechávam to Tebe, nutričnému odborníkovi :)