V oku sa mi niečo pohybuje, čo je to?

Príspevok v téme: V oku sa mi niečo pohybuje, čo je to?
hruby

Dobry den,

chcel by som vediet co to je ked sa mi v oku uz asi rok pohybuju priesvitne tvary v tvare koralikov, su zavisle od mojho pohybu oka, mam len 15 rokov a mam uz take problemy. V PC niesom vobec a TV pozrem obcas, nedavno som kvoli tomu zacal zdravo stravovat. Nemoze to byt kvoli dospievaniu alebo akne? Chcem sa toho velmi zbavit dakujem. P.S mam to niekedy rano a ked nato myslim tak sa to zachvilu zjavi, alebo ked pozrem do neba. Ked som bol v Tatrach, tak som to videl zriedkavo. Dik!

fdsgfd

Tokimeka - su to kvasinky alebo nejake bakterie, kandida, alebo plesne. Proste mikroorganizmi, ktore ziju v tej kvapaline, co mas na povrchu oka.
Ziadna aura.

cccc

Je to dost velky problem. K ocnemu nema vyznam chodit, nevie co s tym... A ani specializovane centra nevedia o co ide.

Myslim, ze je to kandida alebo nejake bakterie, parazity. Mozno i chlamydie. Pomaha kvapat si do oci koloidne striebro, ale nie to z lekarne to je slabe 20ppm treba aspon 40ppm. Dalej nystanin, prokanazol, medofucon na kandidu a plense, atb mynociklin na bakterie atd...

Richardo

Dobrý deň prosím vás už asi týždeň mam v oku nejakú bodku neviem čo to je poradíte mi prosím? A mam 13 rokov

Tokimeka

Ahoj,
Mám 15 rokov. Tiež vydávam v oku nejaké guličky, ale nie sú pospájané, ale blízko a okolo seba. Väčšinou ich uvidím, keď sa pozriem do neba. Sú to také priesvitné guľôčky a majú okolo ako keby taký obal a v strede bodku. Obal má svetlú časťa zvnútra má tmavú. Keď ich vydím, akoby padali dolu, ale keď následne pohnem okom, tak zmenia smer.

Neviem čo to je, ale vydela som to už, keď som bola malá. Aj moja kamarátka ich tiež vydí a obydve nevieme čo to je, ale ona si myslí, že to je aura alebo že vydíme daake
plyny vo vzduchu.
Mamina mi hovorila, že som sa to vždy snažila chytať.
Dvä posledné roky som to nevidela, ale teraz to zase vidím.

Neviete čo to môže byť ???

Dušan1254

Dobry den dostal som z vankusom po oko, videl som asi 1h čiernu skvrnu ale uz nevidit ale ked zmurknem tak niekedy vidim rozmazane,je to v poriatku či nie, a ešte mam 16 rokov.

Kiko15911221

Dobry den dostal som loptou do oka a vidi dole skvrnu chcel by som sa opitat čo je to a či mam poškodeni zrak stalo sa to dnes a neviem čo stim prave som sa doma.Mam 15 rokov

BcMia

Týna, vôbec to nemusí byť žiadna škrkavka neboj sa.. proste choď za očným a určite ti na to niečo povie a zistí čo to je. Zbytočne sa tu nestresuj tým čo ti sem píšu ľudia, nie sú to oční lekári ani ti do oka nevideli.. choď za doktorom a neboj sa nemusí to byť vôbec nič vážne. Držím ti palce :)