Ja mám podobný problém. Na začiatku prázdnin som postrehla,že občas, keďsa pozriem na oblohu vidim take čierne bodky. Teda občas sú čierne, občas priesvitne (sú to aj také koráliky,čiarky,..) a všetky sa pohybujú. A keďže som dosť veľký hypochonder, a začala som si diagnostikovať rôzne závažné choroby,vybrala som sa radšej k očnej doktorke. Keď som povedala sestričke čo mi je, pozerala na mňa ako na blázna. Spravila mi vyšetrenia a prišla k záveru že nič mi nie je. Potom som šla k doktorke a tá hneď vedela o čo sa jedná,pretože podobný problém má aj ona. Nie je to nič netypické. V sklovci sú proste také malé guličky, ktoré sa v ňom neustále pohybujú. A raz za čas sa stane, že sa dostanú do zreničky.Vtedy ich človek vidí.Ževraj si mám na to len zvyknúť a vekom ich bude pribúdať. Nie je to ani choroba,len sú proste tam. Zvyčajne sa začnú objavovať okolo 20-tky,ale mne sa objavili už skôr,keďže mám len 16.
Btw: tých, ktorí si tu z toho robia srandu môžem ubezpečiť,že to nie je nič smiešne.neviem ako by bolo vám,keby zrazu len tak z čista jasna stále vidíte bodky.Ok, nemusí to byť nič vážne,aby človek hneď utekal k doktorovi. Ale ja som to tak urobila a som rada,pretože mám aspoň potvrdené,že moje oko je úplne zdravé.