Doktor práv povedal , že keď bude zvolený potom bude riešiť nejakú dohodu o NE KRAD NU TÍ. Čo to znamená ?
Koho z kandidátov je pre našu spoločnosť, zdravé zvoliť ?
Sonie, teraz zas ty pouzivas frazy..kym je cas, je dobre poradit sa a niekomu, kto to az tak nesleduje, alebo mu usla nejaka informacia, tak poradit mu, vymenit si nazory, nielen ze chod volit. ciel je dobre volit.
No spomedzi kandidátov je fakt ťažké vybrať toho, ktorý bude pre Slovensko ako tak "zdravý". Asi nás ostáva zvoliť najmenšie zlo.
Každý má svoj názor na kandidátov, môže sa vyjadriť ako chce, hlavne slušne bez osobných invektív a voliť koho chce. Za slušné Slovensko sa musíme pričiniť všetci, nielen to očakávať od politikov.
Želám všetkým príjemné voľby - ešte perlička, čierna bača Ibrahim Maiga ide do slovenskej politiky........
Apropo:
Ja sa nepytam nikoho pretože sa rozhodujem zadadne sama a hlas dam Kotlebovi a mam v paži kto si čo mysli ... a v 2.kole podla toho kto tam prejde - Čaputova, Sefčovič a Harabin u mňa šancu nemaju!
Panebože ludia vy ste tu niektori tak strašne naivni ... posudzovat kandidata len podla takych kriterii ako je skusenosti či vedomosti nestači a hlavne nie dnes - rozhodujuci ma byt charakter, moralka a čestnost ... a to su vlastnosti ktore Harabin nema a nikdy nebude mat, navyše ma jude povod a preto si vie šikovne nahrabat peniažky ale iba pre seba!
Slovaci su sprosti že sa mnohi nechaju opit rožkom že sa nechaju klamat .. manipulovat .. a potom to tu tak vyzera vždy :/
caute, neoznacte ma hned za neolibtarda prosim, ale ja budem volit Zuzanu. Z jednoduchych dovodov. Po jej zvoleni sa spolocnost pocas 4 rokov urcite nijak radikalne nezmeni. Ja tomu neverim. Pretoze pred styrmi rokmi si presne pamatam ako vsetci co nevolili Kisku vyplakavali ako tu bude zle presne z rovnakych dovodov: dojdu sem migranti (bolo ich tu 130, krestanov a aj ti radsej odisli), homosexuali budu mat styk po uliciach a vsetci budu fetovat a dojdu sem americania a blaaa blaaa blaaa, mlatenie prazdnej slamy. Dalej som k p. Caputovej prisiel cisto vylucovacou metodou ak nechcem volit nikoho kto nema sancu (Bugar, Psycopat Dano, Edo Chmelar co sa vrta v nose, a uplne neznami ludia ako pani Tauchmanova, obdivovatel hitlera svec a ini), takisto nebudem volit dalsieho milovnika adolfa hitlera, teda p. kotlebu. tito ludia spolu s panom harabinom a vladnou koalicou by najradsej videli slovensko pripojene k ruskej velkorisi a tak by sme aj dopadli. takze volim prozapadny pristup, ktory sice vraj voli aj pan Sefcovic, ale kedze ma podporu vladneho smeru, svoj hlas mu nedam. Takze preto Caputovu. pekny den.
je to - ale mne u tých moderátorov ide o to či dokážu dobre moderovať, klásť otázky, ako sú pripravení na debatu, či majú o téme všetko zistené, lebo niektorí sa spávajú ako tajtrlíci, vyskakujú, skáču do reči, nenechajú dopovedať súvislú vetu, nevedia kedy tú debatu prerušiť, nečudo že aj tých politikov to niekedy vytočí.
neukamenujte ma, mne sa tiez paci, co a ako hovori kotleba, tak ja uvazujem o nom
mam pocit, ze je uplne jedno kto to vyhra
www.youtube.com
SAJFA vs. KANDIDÁT⎟ Eduard Chmelár
Chmelar je dobry, tu mu plno ludi vyjadruje podporu a ze ho idu volit :)
Jeden z mala, ktory sa dobre pocuva. :)