Ľúbim ho

Príspevok v téme: Ľúbim ho
Anjelik2

Dobrý deň, som zamilovana, len problém je v tom, že so mnou vôbec nekomunikuje, aj keď viem, že ma lubi..Len stále rieši svoju ex, aj keď tamta je vo vzťahu so svojím byvalym..Tomu nerozumiem, už keď je s ním, tak prečo sa stále riešia..Viackrát sa u nej popálil, a asi to chce zažiť znova ...No neviem ako je to medzi nimi..Ale predsa keď už som vo vzťahu s iným nebudem to riešiť, keď som sa už toľkokrát popálil,a stále je to rovnaké..A viem, že inú nemá...Neviem, čo mám robiť, už ako mu to povedať, napísala som mu, už to je na ňom teraz, ako si svoj život zariadi..Ale s tamtou jeho ex sa popali zasa...

mirec411

Anjelík2, pozorne ťa čítam... Keďže niečo málo o podobných problémoch viem, tak bez dlhého vysvetľovania ti napíšem len výsledok - teda ako to s tebou dopadne.
Tvoje jednostranné zaľúbenie ťa dovedie len ku sklamaniu. Keby sa ti zdanlivo niečo aj "podarilo", tak to bude iba na krátky čas, ale koniec tvojho príbehu s tým chlapom je neodvratný.
Vlastne ti chcem napísať, aby si nestrácala čas...
Si momentálne nadšená, že si sa dozvedela niečo, čo ti vyhovuje. No dobre, volala si s jeho mamou, teraz je sám, ...no a čo? To, že nie je s bývalou ešte neznamená, že sa kvôli tomu zamiluje do teba.
Nezamiloval sa doteraz... a tak to aj ostane. Jedine že by ťa začal brať ako náhradu na preklenutie chvíľkovej samoty.
Nič viac nebude.
----------
Viem že sa ti nepáči, čo som napísal, ale... nebudeš výnimkou v tejto oblasti. Lenže ty chceš byť výnimkou, že? Takže škoda času. Nie môjho. Tvojho.

Anjelik2

Odhodlala som sa mu zavolať, a dvihla dajaka ženská, ale nakoniec som zistila, že je to jeho mamka..keď som s ňou hovorila..A už viem, že je slobodný, a ze tá jeho ex je s jej muzom, to som si zistila..Ďakujem za rady...Vidíte, že aj tak sa to dá..Len treba proste nabrať odvahu a zavolať aj ako prvá...

Tomas12345

dalsi :

Ziadne ine možnosti nie su. Užívatelovi "Cloo" jednoducho tie partnerské vtťahy nie sú súdene. Trápil sa kvôli nim už 50 rokov, nemá zmysel sa pre ne trápiť i nadalej, už stačilo...

SofiaElla :

Zažil som partnerský vzťah, ale len velmi krátky. Vstúpiť do manželstva je v poriadku, no nie pre každého je manželstvo súdene, niektorý ako Cloo si jednoducho nikoho nájsť nevedia.

jeanvaljean699

Ak tam má ským debatovať a ty si neistá,osobne som rád keď viem na čom som.Toto vyjadrenie má muž spraviť prvý najlepšie naraz,súčasne.