Dobrý deň, som zamilovana, len problém je v tom, že so mnou vôbec nekomunikuje, aj keď viem, že ma lubi..Len stále rieši svoju ex, aj keď tamta je vo vzťahu so svojím byvalym..Tomu nerozumiem, už keď je s ním, tak prečo sa stále riešia..Viackrát sa u nej popálil, a asi to chce zažiť znova ...No neviem ako je to medzi nimi..Ale predsa keď už som vo vzťahu s iným nebudem to riešiť, keď som sa už toľkokrát popálil,a stále je to rovnaké..A viem, že inú nemá...Neviem, čo mám robiť, už ako mu to povedať, napísala som mu, už to je na ňom teraz, ako si svoj život zariadi..Ale s tamtou jeho ex sa popali zasa...
Ľúbim ho
Ja mám nie 35, ale takmer 50 rokov, a to som nikdy nemal ani jeden jediný vzťah, nezažil som ani bozk. Ženy o mňa nikdy nemali záujem a ak aj áno (o čom teda neviem) tak po zistení, ako biedne na tom po finančnej stránke som, ich záujem rýchlo opadol. Ja som si tak nemal z čoho vyberať a nie mojou vinou som stále sám a čakám na svoj prvý vzťah.
Stále sa rozchádzajú a dávajú dokopy..Načo je to dobré..Nemyslím si, že on s ňou bude šťastný..Možno len on si to myslí.To bude stále dokola..A nakoniec bude mať 35 a stále bude sám.Stale to bude riešiť...
..On by chcel, ale tamta nechce, tak prečo potom už po tretí krát je zasa vo vzťahu zo svojim byvalym.Tak im to nejde.
tak a on si myslí, že šťastný bude len s tou druhou. Preto rieši. Tak už rozumieš?
Šťastná budem len s ním.
Lebo ho ľúbim preto ho stále riešim.A on to vie.Uz som ho mala, len tamta mu nedá pokoj..
"Tomu nerozumiem, už keď je s ním, tak prečo sa stále riešia"
a Ty prečo riešiš, keď s Tebou nekomunikuje?
Nepoučitelný a ruky preč od takého.