Dobrý deň, som zamilovana, len problém je v tom, že so mnou vôbec nekomunikuje, aj keď viem, že ma lubi..Len stále rieši svoju ex, aj keď tamta je vo vzťahu so svojím byvalym..Tomu nerozumiem, už keď je s ním, tak prečo sa stále riešia..Viackrát sa u nej popálil, a asi to chce zažiť znova ...No neviem ako je to medzi nimi..Ale predsa keď už som vo vzťahu s iným nebudem to riešiť, keď som sa už toľkokrát popálil,a stále je to rovnaké..A viem, že inú nemá...Neviem, čo mám robiť, už ako mu to povedať, napísala som mu, už to je na ňom teraz, ako si svoj život zariadi..Ale s tamtou jeho ex sa popali zasa...
Ľúbim ho
Tomas12345, schvalne, ake ine moznosti su? Okrem viery.
Zakladatelka,, on ju miluje, preto sa stale k nej vracia, ale sancu mas, az ho to z casti prejde, stoj prinom, a ziskas si ho.
Tomáš, hlavne ty tu neraď, čo je lepšie ako partnerský vzťah. Však si ho v živote nemal. A pri tvojej posadnutosti by si mal priam posadnuto presadzovať vzťah muža a ženy. Tak to Boh preukázal pri Adamovi a Eve a tak to je. (podľa teba)
To sa na neho nepodobá, žeby ma ohovoral vduchu.. ..on sa nevie od nej odtrhnut, ale ona ho vidí za nos..Ale ok...chcela dom počuť názor od iných..A čo ma z toho, len si píšu, aj tak je ona s tamtym.
To sa na neho nepodobá, žeby ma ohovoral vduchu.. ..on sa nevie od nej odtrhnut, ale ona ho vidí za nos..Ale ok...chcela dom počuť názor od iných..
"Veď nech rieši stále svoju bývalú..on na to doplatí.."
ja mám pocit, že aj Ty doplácaš na to, že ho stále riešiš, keď sa on nevie odtrhnúť od bývalej. Bola by si šťastná, keby Ťa v duchu stále porovnával a nijak by si nemohla vyhovieť, veď nie si ona? Trápila by si sa ešte viac.
cloo, vidíš, Ty si nemal vzťah, a niekto kto ho má sa trápi tiež.
Napadá ma filozof Soren Kiergegaard: Zoznám sa s peknou ženou. Zamiluj sa do nej. Neožeň sa s ňou. Oľutuješ. Ožeň sa s ňou. Aj to oľutuješ. Či sa s ňou oženíš, alebo nie, tak či tak to oľutuješ.
Tak ty aspoň nemáš čo ľutovať...iba ak dačo nepoznané.
Zasa bude tam kde bol..Ja s tým už nič nespravím, je to jeho život..
Ja si to nemyslím, ja to viem...Veď nech rieši stále svoju bývalú..on na to doplatí..toto už nechcem rozoberať lebo fakt neviem, čo medzi nimi je..Ale aj tak ďakujem za rady.
No presne, on s tebou nekomunikuje, rieši svoju bývalú ale ty si myslíš že miluje teba. A okrem toho vieš najlepšie, čo je preňho dobré... Ty vieš ako bude žiť v 35. A aj keby stále riešil bývalú, tak je to vždy len jeho život a teba do toho nič. Keď s tebou nič nerieši, nekomunikuje..
Tak to má mrzi,.Nedávno som si tiež prešla veľmi zlým vztahom..