Ako sa robi domaci hiv test zo slin?

Shaylinka

Ludia by mali automatický po styku s osobou ( znamou neznamou ) ist po 2 m na krv a nie cakat na rocnu prehliadku

suhlasim232323

inak je to super napad ze testy na hiv by sa mali robit aj na beznej preventivke... aspon by ludia nato prisli a nesirilo by sa to tak po svete. Platime si kazdy mesacne zdravotne vo vyske skoro 70 eur mala by to byt sucast preventivky suhlas!

testnetest

Ono te testy niesu spolahlive tak ako nieje na 100% spolahlivy. Lepsie je ist priamo do centra kde to robia odberom krvi tam to mas na 101%

poviemti

Nick mysli
Nemusi byt automaticky neverny, staci ze sa nakazil od predchadzajuceho partnera s ktorym sexualne zil este pred terajsim partnerom ci manzelom/lkou.

Idris9966

Keď si to objednás tak tam bude podrobný návod. Veď návody sa probaluju ku všetkému ,aj k varnej kanvici ;)

mysli

Nakazit sa mozte ak mate neverneho partnera ci uz v manzelstve alebo bez neho!
Ak je jeden z partnerov neverny tak vas nakazit moze ci s nim ste manzel/ka 4 roky alebo 10 rokov alebo je to vas frajer/rka 5 mesiacov ci 5 rokov.
A nejde len sex ale kazdy kto uzival drogy injekcnou formou alebo dal sa tetovat u pochybnych tetovacich salonov ci u niekoho len tak niekde v byte ..

Valerka

Hou mala k teme trefny prispevok. Preco si chce autor/autorka temy urobit domaci test? Lebo je to dostupne, diskretne a vysledok je rychly. Hovori sa ze ale nie je presny ten vysledok.
Nie vsetci ziju vo velkych mestach, ti, co ziju na dedine sa jednoducho hanbia pytat si to u svojho lekara, lebo sam to neponukne, lebo vsak testy su drahe. Nehovoriac o tom, ze sa na vas pozera akoby ste trtkali prvu ligu a vsetci vas budu povazovat hned za nakazenych.
Osukat hovadom bez ochrany? Ano, mozno s tym hovadom zijes aj 30 rokov v manzelstve a ked s nim splodis dieta sa s ochranou neda :) a moze ta podviest a nakazit, lebo uz ked podvedie nemoze s ochranou.
Ak si mame vsetci googlit a cestovat vlakom, naco potom mame lekarov?
Takze moja hej vsetci sme pologramotne opice, len ty si zozrala zemegulu.

pospolita

Nick AiDs sama sa sexujes nechranene a ides davat rozumu inym.. Ako nehnevaj sa ale nieje to od teba feeer..
Tak ako hou tak aj ty ste spravili sprostost ze ste sa nechali nejakym hovadom ošukat bez ochrany..