Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa robi domaci hiv test zo slin?

AiDs

Hou, v dobe, kedy chodime na hajzel s mobilom, sa dokaze kazda pologramotna opica dostat k informaciam....To co pises su vyhovorky, zrejme si typ cloveka, ktory potrebuje vsetko dostat pod nos. Nemali by ta otestovat nahodou doma? Aby to bolo megaaaaa diskretne? Kto chce, informacie si zisti. Kto nechce, bude fnukat, ze nema pred vchodom do domu pojazdnu testovaciu stanicu....

Hou

Ale ved ludia by sa aj dali otestovat, ale poriadne ani nevedia kde!!! Tolko penazi sa vraza do osvety, keby radsej chodili nejake pojazdne testovne, kde by sa clovek mohol dat DISKRETNE a RYCHLO otestovat.
1. Nevie kde. Do BA sa nebudeme vsetci trepat dat testovat
2. Diskretne
3. Rychlo vediet vysledok a nie cakat nan tyzden

Takze ak chcete efektivne vrazat peniaze do osvety, prosim. Dalsia vec, preco to napriklad nie je sucastou preventivnych prehliadok, u vseobecneho lekara, ci gynekologa, test na vsetky pohlavne choroby? Preventivka spociva v zmerani tlaku, popocuvaniu a kopec zbytocnosti, ale to, co je potrebne nie, tak co sa cudujete, ze ludia nechodia na preventivky?

AiDs

Preboha daj sa otestovat normalne. Nic to nestoji, o par tyzdnov mas vysledky. Ja som bola na testoch, neskutocne mili ludia tam pracuju. A som negativ :D ale bol nechraneny sex, tak radsej som sa dala otestovat