Autoškola - nespravené skúšky

Príspevok v téme: Autoškola - nespravené skúšky
Sorona

Ahojte. Mala som skúšky v autoškole a nespravila som cvičisko. Testy ako vždy na teórii na plný počet, toho som sa moc nebála, ale na cvičisku som urobila chybu a ešte takú, ktorú robiť nezvyknem. Pritom pár dní pred skúškami som prešla cvičisko viac krát a pekne bez chyby, aj inštruktor hovoril, že som to pekne prešla a prídu skúšky a ja to takto pokašlem. Asi stres, nervozita a všetko dokopy a jednoducho som ťukla kužeľ. Načo mi je, že viem cvičisko inak pekne prejsť, keď na skúškach to nedokážem ukázať a spravím chybu. Som veľmi sklamaná, smutná, aj nahnevaná, vodičák veľmi chcem a záleží mi na tom, aby som ho spravila. Ešte mám dva pokusy, ale po tom, čo sa stalo minule sa obávam ešte viac, aby som zase z nervozity niečo nevyviedla. Testy a cvičisko som chcela dať na prvý krát, keďže na jazdách to ešte nie je úplne dobré a takto som si vyčerpala jeden pokus. Stalo sa niekomu, že neurobil cvičisko ani na druhý krát, nebodaj na tretí? Som fakt znechutená z toho všetkého.

madgala

hlavne to takto moc neprezivaj! hlavne pri dalsom pokuse klud a ziadna panika aj ked viem, ze to take jednoduche nebude.

Livia9

Ahoj, ako ti to nakoniec dopadlo? Náhodou som sa dostala k tejto téme a keď si napísala koľko peňazí, času a nervov ťa to už stálo, presne tieto slová som si dnes povedala aj ja, ja som síce cvičisko dala na prvýkrát ale tiež som sa s ním potrápila kvôli stresu som trochu zazmätkovala ale dala som to, lenže policajt ma za to veľmi zvozil, bol veľmi arogantný a dosť v strese som bola aj bez toho a on mi ešte tak naložil, že som kvôli stresu pokazila jazdu :( šla som na opravák lenže ani ten som neurobila, moja chyba a teraz mám posledný pokus. Šoférovať viem, jasné že nie ako skúsený vodič ale ide to, no ale človek na tých skúškach spraví chybičku ani nevie ako...teraz mám pred sebou posledný pokus na jazde a už ani nemám chuť tam ísť, mrzia ma aj tie peniaze ale ten čas a nervy..koľko som sa kvôli tomu naplakala :(

Sorona

A Ty chodíš častejšie do Čadce, alebo len sem tam? Lebo ja mám teraz chrípku, zajtra by som nemohla ísť. Môžeš mi napísať na soneta@post.sk

philips

Je tam len zákaz vjazdu alebo aj dodatková tabuľa? A doobedu na chvíľu tam nemám problém ísť.
Daj mi na seba mail.

Sorona

Áno, je to v meste, ale cez den tam chodia instruktori z mojej autoskoly a este aj z jednej inej so ziakmi, ja som sa tam tiez stavovala s instruktorom kazdu jazdu prejst aspon par krat cvicisko a nie vzdy tam bolo zrovna volno, tak som musela ist prec. A preco si sa pytal? Ty by si bol nebodaj ochotny tam so mnou zajst? Ale fakt neviem, keby nas tam niekto zrovna videl, co je dost pravdepodobne.

Sorona

No Puchov je dost ďaleko ešte, neviem, či by som niekoho našla, aby tam šiel so mnou, radšej keby to šlo niekde bližšie v Čadci, alebo v Žiline. Možno sa to aj niekde dá, len neviem ako to zistiť.

philips

Máš kontakt na inštruktora z autoškoly? Ak áno, tak sa ho na to opýtaj. Ináč, cvičisko je kde? Je v nejakom areály so zákazom vjazdu?

Antisexx

Ja som robila autoskolu v Puchove. Tam moze hociktp ist trenovat po piatej hodine. Od Cadce Puchov nie je az tak daleko, ak ti velmi na tom zalezi mohli by ste do Puchova prist a trenovat, cvicisko je velmi blizko plavarne vedla hotelu alexandra