Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Autoškola - nespravené skúšky

Príspevok v téme: Autoškola - nespravené skúšky
Sorona

Ahojte. Mala som skúšky v autoškole a nespravila som cvičisko. Testy ako vždy na teórii na plný počet, toho som sa moc nebála, ale na cvičisku som urobila chybu a ešte takú, ktorú robiť nezvyknem. Pritom pár dní pred skúškami som prešla cvičisko viac krát a pekne bez chyby, aj inštruktor hovoril, že som to pekne prešla a prídu skúšky a ja to takto pokašlem. Asi stres, nervozita a všetko dokopy a jednoducho som ťukla kužeľ. Načo mi je, že viem cvičisko inak pekne prejsť, keď na skúškach to nedokážem ukázať a spravím chybu. Som veľmi sklamaná, smutná, aj nahnevaná, vodičák veľmi chcem a záleží mi na tom, aby som ho spravila. Ešte mám dva pokusy, ale po tom, čo sa stalo minule sa obávam ešte viac, aby som zase z nervozity niečo nevyviedla. Testy a cvičisko som chcela dať na prvý krát, keďže na jazdách to ešte nie je úplne dobré a takto som si vyčerpala jeden pokus. Stalo sa niekomu, že neurobil cvičisko ani na druhý krát, nebodaj na tretí? Som fakt znechutená z toho všetkého.

Antisexx

Prosim ta neber ziadne zbytocne lieky.. len budes mat vedlajsie ucinky nic viac. Naopak nauc sa pracovat so svojim strachom. Kazdy sme sa toho bali ale v zivote je milion skusok ci v skole alebo mimo skoly. A ak sa naucis riesit to liekmi tak sa nimi jedine tak zabiješ.

frama

AUTORKE TEMY
ZOZEN SI LIEKY NA UPOKOJENIE A VYSKUSAJ ICH DAVKOVANIE PREDTYM ABY SI NEBOLA MOC OTAPENA ...ALE ABY SI SA ZBAVILA LEN STRACHU A TREMY ...INAK TO NEUROBIS ..TO AKO TO POPISUJES A STALE NAD TYM ROZMYSLAL LEN ZNASOBUJES TEN STRACH UZ TI VZNIKA AZ FOBIA KTORA TA BUDE PARALIZOVAT A NEUROBIS TO ...JAZDIT SA NAUCIS AJ TAK AZ KED BUDE SAMA A STALE JAZDIT .....LEN MUSIS UROBIT TIE BLBE SKUSKY

Acaaa

Viem ze ti na tom zalezi. Ale sama vidis ako ti ten stres ublizuje. Kasli na to ze sa niekto na teba diva a kasli aj na to ze si na skuske. Rob si po svojom a sustred sa. Co si vlastne spravila na ktorom si pohorela? Mne najhorsie islo cuvanie do garaze. Kazdy vravel ake to je lahke a mne to v zivote nevyslo iba na skuske. Mate moznost trenovat na ich cvicisko s vlastnym autom?

Sorona

Acaaa, tak to Ti v dobrom závidím, že si nemala strach a bola si zmierená s tým, že to nedáš. To Ti určite pomohlo ísť viac v kľude. Ja naopak som sa bála toho, že to nedám, bola som v strese, však som aj zabudla rýchlosť zaradiť, som sa rozbiehala na neutrále, už bolo vidno, že nie som Ok a tak to aj dopadlo. Mne práveže moc na tom záleží a veľmi chcem a tým na seba vyvíjam väčší tlak. Len je ťažšie sa prenastaviť na iné zmýšľanie.

Acaaa

Ano nespravila si to lebo si bola v strese a teraz na tom mozes byt este horsie ak sa budes bat. Ja som z cviciska bola totalne vypatlana, vsetko som robila teoreticky nie logicky. Vravela som si ze ked je kuzel pri ramene tak vtedy tocit a blbosti. Vysledok? Neviem parkovat. Iba predom. Ale ja som bola v tej vyhode ze som sa nebala lebo som bola zmierena s tym ze to neurobim lebo mi to slo viac mizerne ako dobre. Ale na skuskach som sla s tym ze uz je to jedno, nemam na to atak som sa nebala a normalne som sla do toho. A napodiv vyslo mi to uplne super. Myslim si ze je to tym ze som nemala strach lebo ked mas strach tak sa snazis vsetko rychlo a potom to jednoducho pokasles. Urcite nebud ako ja ze si nebudes veeit ale proste si predstav ze to neni skuska. A na cvicisku sa predsa mozes opravovat. Zivot sa nekonci ked pojdes na druhy hoci aj treti pokus. Takych ludi bolo milion. Ale poviem ti, ked som to zvladla ja tak to zvladne aj opity. Len sa nebat

Sorona

No veď aj ja som dala do toho veľa peňazí, času a nervov, si neviem predstaviť absolvovať to ešte raz, ale vodičák fakt chcem. Už by som si radšej spravila nejaký rýchlokurz, aj keď je ešte drahší. Ja túto autoškolu robím už pol roka, strašne sa to vlečie, už som to chcela mať z krku.

Bubliii

Ano samo ze som bola nervozna hlavne z tych penazi co som na to minula. Nejazdim, ale tak co uz. Mama autoskolu opakovala, da sa to, ale platis si zas za cely kurz

Sorona

No veď ja som sa tiež najviac bála cvičiska, hoci mi celkom ide, ale na skúškach je to iné, tam človek vie, že si nemôže dovoliť žiadne zaváhanie, lebo je koniec a potom ten výkon je niekedy horší a nervóznejší a človek narobí chyby, aj také ktoré inak nerobí. Agia a išla si si robiť odznova autoškolu, či si sa už na to vykašlala?

naivny

ale mam. Zopakoval som a dostal. Za vlastný doplatok. Ja som dostal peniaze na autoškolu ako darček na vianoce pred 17. narodeninami od starých rodičov z obidvoch strán. A rodičia mi nedali na opakovanie. Otec nechcel a mama sa ma nezastala, lebo som klamal, že som nespravil jazdu, a od inštruktora sa dozvedela niečo iné, že veď som ani nejazdil.
Ja som nevedel, prečo som hluchý a hanbil som sa to povedať.

Agia

No moja ja som nespravila práve cvičisko na 3.pokus..... najhorsie je práve cvičisko lebo tam veľmi.lahko moze človek sa dotknúť kužeľa