Autoškola - nespravené skúšky

Príspevok v téme: Autoškola - nespravené skúšky
Sorona

Ahojte. Mala som skúšky v autoškole a nespravila som cvičisko. Testy ako vždy na teórii na plný počet, toho som sa moc nebála, ale na cvičisku som urobila chybu a ešte takú, ktorú robiť nezvyknem. Pritom pár dní pred skúškami som prešla cvičisko viac krát a pekne bez chyby, aj inštruktor hovoril, že som to pekne prešla a prídu skúšky a ja to takto pokašlem. Asi stres, nervozita a všetko dokopy a jednoducho som ťukla kužeľ. Načo mi je, že viem cvičisko inak pekne prejsť, keď na skúškach to nedokážem ukázať a spravím chybu. Som veľmi sklamaná, smutná, aj nahnevaná, vodičák veľmi chcem a záleží mi na tom, aby som ho spravila. Ešte mám dva pokusy, ale po tom, čo sa stalo minule sa obávam ešte viac, aby som zase z nervozity niečo nevyviedla. Testy a cvičisko som chcela dať na prvý krát, keďže na jazdách to ešte nie je úplne dobré a takto som si vyčerpala jeden pokus. Stalo sa niekomu, že neurobil cvičisko ani na druhý krát, nebodaj na tretí? Som fakt znechutená z toho všetkého.

Sorona

Philips, autoškola nemá cvičisko vo vlastnom areáli, tak si myslím, že by som tam nemohla len tak s niekym ísť. A som z okolia Čadce.
Klarik12, viem, že nejde o život, ale toľko času, nervov, peňazí som do toho dala, dlho som sa odhodlávala sa tam vôbec prihlásiť a teraz ak by som to nedotiahla do úspešného konca, veľmi by ma to mrzelo, vodičák som už dlho chcela mať. Preto som z toho taká sklamaná a áno aj vystresovaná.

Sorona

Áno viem, je dosť času cvičisko prejsť, ale tie nervy, keď viem, že si nemôžem dovoliť žiadnu chybu. Ani ten slalom sa mi nedal ísť tak pomaly a plynule, noha sa trasie, ešte aj sneh na cvičisku. No ja nemám kde trénovať kužele, tam kde má autoškola cvičisko nemôžem, aspoň si myslím, to by som si musela zaplatiť kondičnú jazdu s inštruktorom. Inak aj mne sa zdá, že ku koncu jázd som sa pohoršila, tretia jazda od konca už pekná, skoro bez chýb a posledné dve už boli dosť nervózne. Tiež si myslím, že by sa mi možno jazdilo už lepšie bez inštruktora a s vedomím, že už mám vodičák a nemusím robiť skúšky, ale na to musím tie skúšky najprv urobiť. Ach jaj.

Kontr0lor

Mne inštruktor hovoril že čím viac jazdím tým horšie :) Neviem mne príde ľahšie šoférovať mimo autoskoly, kde mi nikto nič do toho nehovorí

philips

Mne sa celý čas na cvičisku triasla noha na spojke, až som musel po slalome chvíľu stáť, nech sa noha dá dokopy. :-D Máš na to 10 minút, čo je času až až, ja som s tou prestávkou dal kužele za 4. Ale zase, všade som nacúval na prvý pokus. Ako že sa nemôžeš vyrovnať? To mi príde odveci.
Celé cvičisko je o tom, aby si bola ako cvičená opička, keď uvidíš tento kužel, otoč volantom takto atď. Choď podľa týchto bodov a všetko kontroluj. Nastav si späťáky tak, aby si mala čo najlepší prehľad o dianí mimo auta. Zvládneš to, neboj. :-)
Nájdi si kamaráta/kamarátku, čo s tebou pôjde na kužele a skúšaj.
PS. Ja som sa tiež učil na Fábií, do toho auta som sa zamiloval.

Antisexx

Netreba sa nikam ponahlat casu mas dost :) viem je to fakt blby pocit ale poviem ti, situacie mimo autoskoly budu ovela narocnejsie :D to je nieco co ta autoskola nikdy nenauci. Ver si, spomal, stres nechaj doma, naštartuj tátoša a hurá do toho :) smelo a svižne, treba si verit a nebyt zufaly z neuspechu.

Kuzel

na ten prejazd na kuželky máš čas. Podľa mňa tam zohrala úlohu zbrklosť že si ťukla kužel. Máš čas, neponáhľaj sa, na skúškach vedome konaj - šoféruj pomalšie, nejde Ti o čas.

Sorona

Acaaa, ja som pohorela na kolmom parkovaní a spravila som takú chybu akú ani nezvyknem. Málo som sa vyrovnala pred garážou, lebo my sa nemôžeme úplne vyrovnať, inak by to hodnotili ako chybu, tak som sa bála ešte viac potiahnuť dopredu asi a pri tom ako som cúvala vpravo, aby som sa vyrovnala, tak som šuchla ľavý druhý kužeľ. Neviem, či som ti zrozumiteľne napísala, ale jednoducho pohorela som a práve tam, kde by som to nečakala, lebo kolmé parkovanie mi inak celkom išlo.
Antisexx, ja jazdím na peugeote, nejazdí sa mi na ňom zle, s autom som spokojná.

Antisexx

Ja som sa tiez naviac bala cviciska a najmenej teorie. Jazdy tak stredne ale ja som sa v tych jazdach vyzivala. Sme mali skodu fabiu combi a neskutocne dobre som sa citila v tom aute :D proste som si ho zamilovala a tesila som sa na kazdu jazdu. Toto som si vravela aj na skuske na cvicisku ci jazde ze sme v tom spolu tak ma nesklam, fabia! :DD a vydalo. Kazdy to zvladne kto sa snazi. Mimochodom, s akym autom jazdis ty? :)