O čo je išlo..ide..

Príspevok v téme: O čo je išlo..ide..
Mino33

Dobrý deň,
Cez dva roky som som vo vzťahu,teda ak sa to dá nazvať vzťahom ešte. Mam 33..a moja partnerka je tak 2h autom vzdialena...cize nezijeme spolu. Posledný pol rok je zlý...Videla sme sa len 2x. začalo tým že sme prišli o bábo..a ona bola na
tom zle...vinnny som bol ja, chlad od nej....po troch mesiacoch sme sa videli lebo ma do vtedy odmietala.. bolo to super,zase som som myslel že všetko bude v poriadku..no ale dlho to netrvalo.. dozvedela sa že nemôže mať deti..ja som neváhal a povedal jej že pri nej ostanem...lebo ju ľúbim. Zo začiatku ma nenechala len vidieť že potrebuje čas, že ma ľúbi a bráni sa citom. Ale ona začala byť postupne ku mne chladná a zlá..ne chcela ma vidieť...stále tvrdila že potrebuje sa vyrovnať..a mat kľud..potom sa môžeme vidieť..tak som čakal.. písali sme si aj keď mi ta chladna komunikácia ublížovala..a keď sme sa stretli tak mi povedala že už necíti že ma ľúbi a že nevie či sa jej to vráti..že je už iná..Keď som sa jej pýtal že či chce rozchod tak reagovala že jej len pridávam..že uvidíme čo bude..Jej je jedno ako sa cítim ..a keď to chcem riešiť tak že mám nechať tak..chcel som za ňu prísť ..a ona že nie..že všetko si len zhorsim..že budeme sa vidieť niekedy potom..ale odpoveďe normalnej som sa nedočkal.. Prestáva komunikovať , keď je písem že ja takto nemôžem byť tak bez odpovede. ..mali sme viac krát stretnúť vždy to zrušila že sa nechce rozprávať.. Trvá to už dlho..pol roka...viem že keď mi povedala že ma už neľúbi tak by to zmenanalo koniec..ale pri nej človek nevie...lebo takého niečo už bolo v minulosti že sa jej niečo prihodilo v živote.. neviem o čo jej ide..ale definitívne nič neurobila...pýtal som sa keď ma nechce tak sa rozlučme a každý pôjde vlastnou cestou...bez odpovede.... Hovori len to že za veľa veci si môžem sam...boli to veci ako také že som dávno na ňu zvýšil hlas keď stratila lístky.., pritom sme si to vyjasnili a bolo všetko fajn potom..a teraz mi to vyhadzuje na oči..veci čo by vzťah keď sa dvaja ľúbia nemali ovplyvniť,ale správa sa tak ako keby som pre ňu nič nebol..takto to nikdy nebolo... stále mi vravela ako má ľubi a že ma neopusti...tak neviem čo teraz robiť ked ja city mám a ona nie..ona vzťah nerieši..na FB ma stále všetky tie naše zamilované komentáre z pred roka.a keď som sa opýtal prečo toto po tom všetkom.. odpoveď bola...stalo sa.

Tomas12345

Tomas 12345 :

Prečo by som mal niekoho z fora pozývať na výbornu večeru ? A prečo používaš moj nick ?

Tomas12345

ahjajaj :

No hej je to ťažké mať rád niekoho kto teba rád nemá, ale skús sa nejako premôcť, nejako to ten postoj vočí takýmto ľudom zmeniť. Ježiš nás predsa učí milovať i nepriatelov.

List Rimanom 12:20
Ale keď bude tvoj nepriateľ hladný, nakŕm ho, keď je smädný, daj mu piť, lebo tým, že to urobíš, žeravé uhlie mu nahrnieš na hlavu.

Tomas12345

upozornenie :

Písala si že sa reinkarnácia nachádzala v biblii a že bola z nej vyškrtnutá. Pozri si tu tému kde si písala o tom že si evolúcia neprotirečí s bibliou.

Zadavatelia témy si kludne môžu riešiť svoje problémy vo svojej téme. Ja ked na niečo reagujem tak to nie je úplne odveci, a kto chce prečíta si kto nechce neprečíta si. Ty tieš reaguješ mnoho krát mimo témy a nikto ti to tu nevyčíta :)

ahjajjaj

Tomas, nečakala som, že prídu do nemocnice. Tam som bola unavená aj z tých 10 minút, čo ku mne niekto prišiel. Myslela som na to, že už keď som bola doma.
A nešlo o návštevu. Ani mi nezavolali.
A potom sa ohlásili s prekladom. Nielen pre mňa, ale takýchto ľudí za príbuzných pokladať neviem a nemôžem.
Tak som nemala byť čo príbuzenstvom viazaná a pýtala som si peniaze tak, ako od hocikoho iného za tú prácu. Nebol v tom hnev. Keď sa niekoho štatút v mojom živote zmení, znamená to, že ho nemám rada, ale neprajem mu nič zlé a nehnevám sa. Len sa zmení štatút: nie je to mne blízky a milý človek, ale cudzí, s kým nič osobné nemám čo zdieľať a kto nemá ani právo bezplatne používať moje schopnosti, či vedomosti.
Radil si mi niečo také, čoho nie som schopná.
Ohľadne tej práce, áno, čokoľvek čo robím, sa robí ťažšie ako predtým. Preto aj nedokážem 8 hodín denne pracovať a občas aj s tými štyrmi, ktoré pracujem mávam problémy zvládať ich...ale nechcem sa tu sťažovať a snažím sa žiť a fungovať čo najlepšie, ako dokážem.

upozornenie

Tomas12345 Skopiruj mi text a aj link, kde tvrdim, ze reinkarnacia sa nachadza v biblii. V tomto z tvojej strany ide o zamerne znevazovanie nicku upozornenie.

Registrujem, ze v dosledku tvojho lanarenia do sektarskych kruhov a presviedcania ludi na tvoju vlastnu vieru sa uz velmi vela tem odklonilo od problemov, ktore chceli riesit zadavatelia temy. Tebe by sa iste tiez nepacilo ak by sa v tvojej teme riesili ine veci. Navrhujem, aby si si teda zalozil temu vlastnu a tam presviedcal ludi. V opacnom pripade je moznost kontaktovat administratora stranky, nakolko sa jedna o porusenie pravidiel fora.

Tomas12345

daniela2 :

Lenže ahjajjaj si nevypýtala peniaze za to že by mala nedostatok penazí, ale preto lebo bolo na dotyčných nahnevaná že ju neprišli navštíviť ked bola v nemocnici.

BJ 2 :

Nemôže prenajímať nehnutelnosti ?
Co povieš na tento verš ?

Mk 12 : 1 - 3
"Potom im začal hovoriť v podobenstvách: „Istý človek vysadil vinicu. Obohnal ju plotom, vykopal jamu a postavil vežu. Potom ju PRENAJAL vinohradníkom a odcestoval. V stanovenom čase poslal k vinohradníkom sluhu, aby od nich PREVZAL podiel úrody z vinice.

Ide o podobnú situáciu ako ked niekto prenajíma byty. Tu dotyčný prenajímal a dostával peniaze za prenájom vinice, pričom nepracoval. Moji rodičia prenajímajú byty.

"Ja chodim v MHD ale knaz sa vyvaza na audine... jasne... viera jak svina."

A to si sa tu musel všetkým pochváliť že ty chodíš MHD ?

Evanjelium podľa Lukáša 14:11
Lebo každý, kto sa povyšuje, bude ponížený, a kto sa ponižuje, bude povýšený.“
..............................................................................................................
"Navyse, kazdy rok meni svoju vieru a nazory."

Clovek sa stále učí.

upozornenie :

Skúšal som ich evanjelizovať ale nemalo to efekt. Budem sa o to pokúšať však i nadalej.

"Mimochodom tvoj usudok o achjajaj je cely zly. Pisala to na forum viackrat a urcite to nie je s jej financnym prijmom tak ako pises."

O jej financnom príjme tu ani nebola reč takže nechápem načo ho tu vyťahuješ ?

"Ale ty sa nespytas, ty rovno sudis. Kto ti tu dal pravo sudit a poucovat ludi?"

Ja som sa ahajaj spýtal na konkrétnu situáciu a ona mi situáciu viac objasnila. Prečítaj si ešte raz historiu našej konverzácie a zbadáš to tam.

Ja ju nesúdim, ja jej len radím. Tu na diskusnom fore si každý vyjadruje svoj názor a každý každému vnucuje svoj vlastný názor. Aj ty robíš to isté. Teraz ma napríklad poučuješ že sa správam nevhodne, inde si ma zas poučovala že reinkarnácia sa nachádza v Biblii a že evolucia si neprotirečí s Bibliou. Ked aj dávam svoje rady niekomu myslím ich v dobrom, a nie aby som niekoho naštval alebo si do neho bodol.

daniela2

podľa mňa kresťan má rovnaké právo prenajímať nehnuteľnosť, som prekvapená touto reakciou, že nemôže. To keď je niekto chorý, a má takúto možnosť pasívneho príjmu, je to doslova výhra, veď invalidný dôchodok býva nízky.
Ale tiež si myslím, že ahjaj urobila dobre, keď si za preklad pýtala peniaze. Keď je po chorobe, a ani nevie tak asi pracovať, tak jej je ten čas, čo pracuje ešte drahší, a tiež nemôže byť na tom ani finančne neviem ako dobre, keď nemôže pracovať.

BJ 2

samozrejme krestan nemoze vlastnit ani prenajimat nehnutelnosti a zit z toho. Moze maximalne mat vlasny dom a byt, ked ma rodinu. Ale nie viac bytov a prenajimat za peniaze. Ked uz tak, max. za naklady. Ale nie zit z toho. krestan musi zit z prace, nie z nic nerobenia, ze skupuje nehnutelnosti a zije z pasivneho prijmu/prijmu inych otrokov. To nieje krestanstvo. Ale to tymto veriacim nejde vysvetlit, koniec koncov, niektori knazi chodia kazat na omse v Audinach, ako som to videl napriklad v greckokatolickom kostole v Bratislave. Su to vsetko kecali, ktori Jezisove slova vobec neberu vazne, a na ludi, ktori ich upozornia, ze je to zhrabavanie materialneho bohatstva, su agresivny. Ja chodim v MHD ale knaz sa vyvaza na audine... jasne... viera jak svina.