Neda sa v dnesnej dobe vobec zoznamit preco je to tak???!

Príspevok v téme: Neda sa v dnesnej dobe vobec zoznamit preco je to tak???!
Eimy354

Ahojte aj vy mate ten problem ze ked spoznate niekoho napriklad na pokeci ci zoznamke casom zistite ze si pise s dalsimi 50 zenami? Som na invalidnom dochodku a nemam moznosti sa inak zoznamit ako cez internet ale toto je uz naozaj privela co sa deje . Kazdy jeden muz s ktorym som sa zoznamila a pisala aj po stretku a skoro vztahu mal tajny ucet bud na poke ci ci fb alebo vsade kde sa zoznamuje. Nerozumiem uz nicomu to naozaj sa neda najst jediny clovek ktory ked spozna jednu osobu nepise a nezoznamuje sa dalej ?? Samozrejme ked nam to nevyjde tak az potom nech sa zoznamuje dalej a nie ze si robi zasoby zien keby to s tou nevyslo mam druhu a podobne . Som slobodna mamicka a opakovane vela krat sklamana .. Stalo sa to aj Vam? Asi my ostava byt navzdy sama alebo tolerovat pisanie partnera s inymi zenami .

sunnyball13

....zoznamovanie na pokeci a teraz a pred 15 rokmi je úplne iné...vtedy sa dalo úplne v pohode spoznať novú osobu....teraz je to tam úplne o ničom...zbytočná strata času....takže autorka témy má úplnú pravdu...

BJ_2

Musia mat bokovky, pre pripad, ze by to nevyslo, co je viac nez pravdepodobne. Keby riesili len jednu ,vzdy stratia niekolko tyzdnov casu, a nenajdu nikoho. Takto to robia efektivne, ze riesia viac naraz, potom poukoncuju pomery, az ked si vyberu a crta sa z toho vztah.

Za mna, nezoznamovat sa cez internet. Je to blbost, zoznamuj sa iba real.

Kimmy_CA

Podľa mňa to zase nie je také strašné že si ľudia na zoznamkách (aspoň zo začiatku) píšu s viacerými naraz, pretože ako ináč máš spoznať, aký ten človek je, ak nie nejakým kontaktom? A keby sa človek limitoval len na jednu osobu a ostatných ignoroval, tak neskôr môže prísť na to že si s tou osobou nerozumie, že sú nekompatibilní, a za ten čas možno premeškal šancu stretnúť alebo spoznať niekoho s kým by mu to lepšie pasovalo. Potom, ak sa už obidvaja dohodnú na nejakom hlbšom vzťahu, tak si môžu svoje profily na zoznamkách zrušiť (a ostatným záujemcom to proste dať taktne a jemne najavo so želaním všetkého dobrého).

pretoto

Lebo každý je zahladený do seba a má prehnané nároky. Táto doba sebestrednosti je o tom, že ludom VELMI zaleži na tom, čo si myslia o nich ini ludia, kamarati, znami a preto su radšej sami, ako by si mali vybrat priemerne dievča/priemerneho chlapca, ktorych im okolie skritizuje.

A vždy treba mať poistku, plan B a obzerať sa vkuse naokolo či nenajdem lepši kus, čo ma bude lepšie reprezentovať. Tato doba je o egu, nie o laske.

Vela ludi je ochotne v neperspektivnych vztahoch s peknymi prazdnymi miskami a ochotne sa od nich v istych pripadoch necha aj biť, vydierať, vyciciavať, lebo hlavne že su pekni a kamošky/kamoši vidia, koho som si nabalil/a.

Abcd888

By si sa čudovala koľkým veciam chápem. Zvláštne, tiež mi záleží na tvojom mentálnom a osobnostnom vývoji. Preto som reagovala na to tvoje rypanie do niekoho iného. :D

Salamistka

Abcd konecne chapes aspon niecomu :D aj to ma tesi, lepsis sa... A nepotrebujem do "niekoho" rypat, konkretne potrebujem rypat iba do teba momentalne, zalezi mi na tvojom osobnostnom a mentalnom vyvoji, taketo nezainteresovane podnety z okolia ti prospeju a zidu sa ti do buducna.

grg tichucko, uz sme dospeli k zaveru a nase psychoanalyticke a diagnosticke okienko s komunikacne progresivnym efektom konci.

Abcd888

:D bože. Tomuto už chápem. Keď som si prečítala tvoje "skvelé" odvôvodnenie som pochopila, že si len hľadáš príležitosti ako do niekoho rypnuť. Takže toto som už pochopila :D
So zmýšľaním aké máš ty, nie ďakujem pekne. To by nedopadlo dobre.
Viem čo to slovo znamená :D a možno má aj pravdu aj keď nie doslova. Predsa len ak ju použijú 6 za neviem aké časové obdobie, tak…ani handru nepoužijú toľkí ľudia. :)