Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neda sa v dnesnej dobe vobec zoznamit preco je to tak???!

Príspevok v téme: Neda sa v dnesnej dobe vobec zoznamit preco je to tak???!
Eimy354

Ahojte aj vy mate ten problem ze ked spoznate niekoho napriklad na pokeci ci zoznamke casom zistite ze si pise s dalsimi 50 zenami? Som na invalidnom dochodku a nemam moznosti sa inak zoznamit ako cez internet ale toto je uz naozaj privela co sa deje . Kazdy jeden muz s ktorym som sa zoznamila a pisala aj po stretku a skoro vztahu mal tajny ucet bud na poke ci ci fb alebo vsade kde sa zoznamuje. Nerozumiem uz nicomu to naozaj sa neda najst jediny clovek ktory ked spozna jednu osobu nepise a nezoznamuje sa dalej ?? Samozrejme ked nam to nevyjde tak az potom nech sa zoznamuje dalej a nie ze si robi zasoby zien keby to s tou nevyslo mam druhu a podobne . Som slobodna mamicka a opakovane vela krat sklamana .. Stalo sa to aj Vam? Asi my ostava byt navzdy sama alebo tolerovat pisanie partnera s inymi zenami .

Salamistka

Abcd tak to, ze nechapes, za to ja uz nemozem, to je tvoj problem.

A Antisexx mozno napisala, co si mysli ale v kazdej teme o vztahoch si mysli to iste :D nech je rec o comkolvek, ona je stale zaujata sexom a nicim inym, vo vsetkom ju napadne ako prvy problem sex, sex a sex (a potom, ze pre koho je tu sex na prvom mieste).

Abcd888

Nechcem sa hádať, to ani nie je mojím cieľom a už vôbec nie s niekým ako si ty :D písala som to z dôvodu toho, že nechápem prečo si napísala to čo si napísala, keď Antisexx vyjadrila to čo si myslí a tentokrát to bolo k téme, takže "problém" by tam nemal byť.
Že sa neviem vyjadrovať ? Pavučinu medzi nohami a slovo frnda si napísala prvá ty, takže…toto je len konštatovanie.

Salamistka

Abcd chces sa hadat? Tak sa hadaj ale nie so mnou, ty si ta, co sa ocividne citi urazena :D za pravdu sa kazdy bije.

Abcd888

Salamistka, neviem prečo rypeš. Normálne napísala svoj názor. A radšej mať "pavučinu" medzi nohami ako mať zodratu frndu tak ako máš ty :)

Lentak11

Možná by bolo na mieste napísať čo taká slobodná mamina od muža očakáva?A nie hneď odsudzovať mužov.A najlepšie by bolo poznať tu slobodnú maminu,ako vlastne prišla ktomu že ostala tehotná.Na ktorej strane bola chýba.Nechcem nikoho odcudziť ,ale ktorý muž by chcel ženu ,ktorá prišla ktehotenstvu pochybným spôsobom.