Ahojte aj vy mate ten problem ze ked spoznate niekoho napriklad na pokeci ci zoznamke casom zistite ze si pise s dalsimi 50 zenami? Som na invalidnom dochodku a nemam moznosti sa inak zoznamit ako cez internet ale toto je uz naozaj privela co sa deje . Kazdy jeden muz s ktorym som sa zoznamila a pisala aj po stretku a skoro vztahu mal tajny ucet bud na poke ci ci fb alebo vsade kde sa zoznamuje. Nerozumiem uz nicomu to naozaj sa neda najst jediny clovek ktory ked spozna jednu osobu nepise a nezoznamuje sa dalej ?? Samozrejme ked nam to nevyjde tak az potom nech sa zoznamuje dalej a nie ze si robi zasoby zien keby to s tou nevyslo mam druhu a podobne . Som slobodna mamicka a opakovane vela krat sklamana .. Stalo sa to aj Vam? Asi my ostava byt navzdy sama alebo tolerovat pisanie partnera s inymi zenami .
Neda sa v dnesnej dobe vobec zoznamit preco je to tak???!
Marietta ale je len si to nechceme tu priznat. Muzi chcu v dnesnej dobe slobodnu a zdravu zenu co ma dobru profesiu a dobre zaraba idealne ked ma este vs. Autorka temy by musela mat obrovske stastie na muza alebo musi znizit naroky. Idealne tiez nejaky co ma deti a nevadilo by mu ze je na invalidnom dochodku.
Netreba riesit vobec zoznamky, tam su fakt na 99% len individua ako aj zo zenskej tak muzskej strany. Skusal som 2 roky a stacilo.
To nema nic spolocne s tym ze si ztp a ze mas dieta, ja som slobodna a deti nemam a mam rovnake skusenosti. A to som sa nezoznamovala na pokeci ale na zoznamke co sa tvari seriozne. Ale najst normalneho chlapa co neriesi ine je snad nemozne. Zoznamila som sa s chlapom, rozumeli sme si, zacali si vztah. Po par mesiacoch som zistila, ze si zacal vztah aj s inou s ktorou sa zoznamil na tej istej zoznamke. Ani jedna z nas nevedela o tej druhej, ale samozrejme raz to muselo prasknut, takto sa neda zit dlho. Neskor som sa zoznamila s dalsim, rozumeli sme si, zacali si vztah. Boli sme spolu neskor aj na dovolenke a vsetko dobre dopadlo, rozumeli sme si. A potom som zistila ze stale je aktivny na zoznamke. Vytvorila som si novy nick s cudzou fotkou a napisala mu, no hned sa chytil a chcel zoznamovat. Rozisla som sa s nim ale neskor som mu dala este jednu sancu a vsetko vyzeralo dobre az kym som po par mesiacoch nahodou nezistila ze je zaregistrovany na sexzoznamke. S dalsim priatelom som sa zoznamila v praci, boli sme kolegovia. Na zaciatku bol ku mne velmi mily, pozorny, neskor sme zacali spolu byvat. A potom som zistila ze v noci kym ja spim on chodi tajne von a na nejake diskoteky. Pritom bol to chlap co mal cez 30, jeden by si povedal ze z toho by uz mal vyrast. Dalsia znamost zase cez zoznamku. Zase to iste, sprvoti velmi mily, pozorny, rozumeli sme si. Ale na zoznamke furt zostal a bol tam aktivny aj po roku vztahu. Ked som si vynutila ze tam ma zrusit ucet, trvalo niekolko mesiacov kym to naozaj urobil a za dalsich par mesiacov som zistila ze sa zaregistroval na inu zoznamku. Ako cele chore. Muzi tu chodia fnukat ze ich ziadna nechce a ked ich nejaka chce, tak robia vsetko pre to aby ten vztah znicili. Riesia ine zeny, maju viac vztahov sucasne, podvadzaju a potom vyplakavaju ze sa im vzdy vsetko rozsype. Cele chore. Sami by asi nebrali zenu co ma niekolko muzov naraz ale sami to robia. Su to sebci.
Ano dnes iz je to viac menej len o sexe. O laske uz nie, ta sa vytraca zo vztahov.
suhlasim s tebou. sama poznam dokonca take "dokonale" pary, kde vzdy jeden z partnerov je slepy a ten druhy riesi aj inych popri vztahu. aj ja som mala partnerov co mi tvrdili ze miluju iba mna a casom som prisla na to ze chodia na pokec, alebo si s niekym pisu ako keby ani nemali partnerku. skoncila som so vztahmi nadobro. radsej sama ako byt klamana. jednoducho taketo veci mi pridu prilis detinske. naco ide chlap do vztahu ked si potrebuje dokazovat nieco pisanim s inymi zenami? podla mna je takyto chlap este nevyzrety a nepripraveny na skutocny vztah.
Eimy, jednoducho si sa prisla vyplakat.
Ale to nie je riesenie. Riesenie je nepoddat sa a pracovat na vztahu dalej.
Nie nenecham kontakt nema to zmysel kazdy to robi skor ci neskor ...mala som priatela s podobnym zdrav.problemom ako mam ja a aj ten mi to urobil oklamal ma na pokeci mal tajny ucet kde poza moj chrbat si pisal a balil dalsich 30 zien a do oci mi tvrdil ze miluje iba mna . Musim sa zmierit s tym ze budem navzdy sama lebo ludska hlupost a povrchnost je dnes silnejsia ako laska ak vobec laska existuje ,asi ani nie vsetko je to iba o sexe . Skusim si najst nejake zaluby ktorym sa budem venovat a musim sa naucit potlacit tuzbu po blizkej osobe ,po pochopeni,laske lebo to sa dnes uz nenosi . ...majte sa tu pekne a ak niekto chce vyjadrit svoj nazor kludne sa vyjadrite no ja uz neodpisem nema to cenu tymto tu aj tak nezmenim ludi v dnesnej dobe a socialne siete tiez nemam moc zrusit a bude to cim dalej tym horsie ..prijemny zvysok dna prajem dobrym ludom
Asi tak nejak. Staci si precitat toto forum.
To sa netyka len teba, alebo single rodicov ci ztp, ale aj tych ktory maju zaujem o staly vztah.
Nechaj kontakt na seba alebo dake info, mozno sa ti aj tu niekto ozve.
Nikdy nevies.
Takze chory clovek nema sancu zit zoznamit sa jeho otec bol ten isty ako vsettci klamal zoznamoval sa zo zenami a to robi do teraz nema vazny vztah takze nemyslim si ze chyba je vo mne skor v spolocnosti a tom ze dnesna doba je povrchna a kazdy si chce uzivat s co najviac partnermi poznam aj zadanych a vydate zeny a taktiez ich chlapi podvadzaju na soc.sietach . Socialne siete by nemali existovat
Odpovedala si si uz sama.
Si na ZTP a mas aj dieta.
Preto.
Co sa stalo s jeho otcom?