Ahojte aj vy mate ten problem ze ked spoznate niekoho napriklad na pokeci ci zoznamke casom zistite ze si pise s dalsimi 50 zenami? Som na invalidnom dochodku a nemam moznosti sa inak zoznamit ako cez internet ale toto je uz naozaj privela co sa deje . Kazdy jeden muz s ktorym som sa zoznamila a pisala aj po stretku a skoro vztahu mal tajny ucet bud na poke ci ci fb alebo vsade kde sa zoznamuje. Nerozumiem uz nicomu to naozaj sa neda najst jediny clovek ktory ked spozna jednu osobu nepise a nezoznamuje sa dalej ?? Samozrejme ked nam to nevyjde tak az potom nech sa zoznamuje dalej a nie ze si robi zasoby zien keby to s tou nevyslo mam druhu a podobne . Som slobodna mamicka a opakovane vela krat sklamana .. Stalo sa to aj Vam? Asi my ostava byt navzdy sama alebo tolerovat pisanie partnera s inymi zenami .
Neda sa v dnesnej dobe vobec zoznamit preco je to tak???!
Abcd bohaaaa :D ty si ani nepamatas co pises :D tak na:
" Abcd888
27.01.2019 22:09:53
Nechcem sa hádať, to ani nie je mojím cieľom a už vôbec nie s niekým ako si ty :D písala som to z dôvodu toho, že nechápem prečo si napísala to čo si napísala, keď Antisexx vyjadrila to čo si myslí a tentokrát to bolo k téme, takže "problém" by tam nemal byť.
Že sa neviem vyjadrovať ? Pavučinu medzi nohami a slovo frnda si napísala prvá ty, takže…toto je len konštatovanie."
- tak tam pises, ze nechapes. Uz chapes konecne??? Ja nemozem za to, ze nechapes nicomu, to musis vediet ty, preco nechapes, to mam este aj za teba rozmyslat???
A daj si do google vyhladat, co znamena slovo "spotrebny" lebo vies, ked nieco "deries" tak sa to opotrebuvava a (dobreuz) si mysli, ze zenam sa tiez opotrebuvava a derie ked "musi" kazdy den menit "piesty" za nove a nove.
Áno, pýtam sa teba pretože jedine podľa teba niečomu nechápem :D
No ja teda tiež neviem, ale vyzerá to tak, že ich tak berieš ty keď si spomenula pavučinu.
Samozrejme, že ním nie sú aj keď niektoré sa tak doslova správajú. "Pavučina" sa dá dať veľmi ľahko preč no to druhé už je ťažko odstrániť ak je niečo nadmerne používaté a veľkou kopou ľudí. :)
Suhlas s klaksonom, treba si robit zasobu muzov.
Abcd ty sa pytas mna, ze comu nechapes??? Sak to by si mala vediet ty, comu nechapes, preco sa to pytas mna??? :D
dobreuz: to hovori ten, co videl sex maximalne tak vo filme "50 odtienov sivej" :D ze "vydratu od kazdodenneho sexu" :DDD ja teda neviem, ty beries zeny ako nejaky spotrebny tovar ktory sa vyderie? Jaaj chlapce chlapce, co len z teba bude...
Zeny, prestante sa zoznamkovat a radsej chodte von medzi ludi. Autorka, venuj sa dietatu, nech z neho vyrastie poriadny clovek, ktory jedneho dna nebude musiet chodit na zoznamky. Zoznamky su pre pohodlných, zakriknutych, zbabelých a lenivých ludi sa zoznamovat verejne. A vôbec, naco ti je chlap. Aj tak ta jedneho dna necha, este tak druhe decko ti urobi a potom ta aj tak odkopne a pojde si za mladou stetkou. Musis si najst takého co sa tiez sklamal a chce lasku nie takého co sa este nevyburil a potrebuje skakat jak zajac na kazdu suknu! Filtruj si starsich, mladych nechaj skakat na mlade sukne a hladaj dalej, zoznamku si nechaj na pobavenie alebo na sex.
Oprava:
je tu ubohy vyber zien,
Tu na Sk nie je ubohy vyber zien preto si muzi robia nejaku rezervu , lebo keby sa zoznamovali postupne tak sa ani za 100 rokov nezoznamia.
Inak k téme: na pokeci nemá zmysel hľadať vážny vzťah, to je len liaheň úchylov ako napísala Aliss. A zoznamky na tom tiež nie sú o nič lepšie, navyše je tam nepomer mužov a žien.
Salamistka každý môže napísať čo chce, sme slobodná krajina (alebo sa aspoň tak tvárime). Navyše majú pravdu, veď dnes sa hľadí už len na vzhľad a na sex, nič iné nie je dôležité vo väčšine vzťahov. A fakt, radšej tam mať pavučinu ako ju mať rozdratú každodenným sexom :)
Nechápem konkrétne čomu ?
Keď svoj názor napíše do "inej" témy ako by bolo vhodné, tak je problém pretože tam nepatrí. Ak ho napíše do témy ktorej sa to týka potom je tiež problém pretože si myslí vždy to isté. :D zaujímavé.
Zaujatá určite nie je, má úplnú pravdu…