Ahojte chcem sa opýtať mužov aj žien, či sa Vám stáva pri orále že sa venujete tam dole partnerke a máte najprv nato chuť a počas oralu Vám jednoducho spadne... spočiatku partnerovi stal stále ale neviem čím to je že väčšinou mu vždy pri tom spadne, starám sa o seba celá aj tam dole som vždy upravená :-D tak neviem stáva sa to aj Vám ? Je možné že to je tým že sme spolu už 2,5 roka že opadla tá vášeň? Nesexujeme už každý deň...obaja nechceme každý deň no ale sex mávame aspoň 3x v týždni
Stáva sa Vám to muži/ženy
Nie, neviem. Nie je to vyhýbavá odpoveď. Na čo som tým chcela poukázať je to, že nepotrebuješ žiadne špeciálne schopnosti, nadanie, vzdelanie na to aby si sexovala. Vieš ako na to bez problémov. Aj ten kto so sexom nezačal vie ako na to aj keď s tým ešte nezačal, ale napríklad pri tých husliach už predsa len potrebuješ hudobné vzdelanie inak by hrať na husle vedelo toľko ľudí koľko ich teraz vedie tento úžasný sexuálny život. Logiku to dáva. Samozrejme, že zahrať skladbu dobre trvá dlho kým sa vôbec naučíš základy, ale začal so sexom je tak jednoduché…
Abcd a dobreuz: Obaja ste hrozne zakomplexovani a pravdepodobne skaredí, mezaujimaví... kedze nikto s vami este vo vztahu nebol. Vybudovali ste si vlastnu bublinu okolo seba a sami seba klamete, ze ste "tí normálny" a vsetci okolo su ti zlí. Tymito
abcd teraz si v pasci. Lebo akokolvek odpovies, nebude to davat logiku, dostala som ta do patovej teda bezvychodiskovej situacie :)
abcd neodpovedala si mi na moju otazku, ci vies sexovat. Iba jednoduche ANO/NIE. To je cele co som chcela od teba vediet. Odpovedas iba vyhybavo. Lebo vies, ze mam pravdu ale nechces si to priznat lebo ak by si odpovedala akokolvek, zacala by si si protirecit v nazoroch :)
Na sexovanie nepotrebuješ žiadne vzdelanie, vedeli to ľudia v minulosti bez vzdelania a vedia to aj neprispôsobiví občania našej spoločnosti z ktorých majorita do školy nechodí. :) Z toho vyplýva, že to vie každý aj bez toho aby sa vzdelával. Veď v minulosti určite nemali školy so zameraním "naučíme vás ako sexovať".
Ohľadom menenia si nickov by som mohla obviniť veľkú časť užívateľov fóra, buď si over to prostredníctvom IP adresy alebo neobviňuj bez overenia.
Haha, čo má téma s podprsenkami spoločné s týmto ? No, ale dobre budiš. Trápna si už asi len ty, ak nevieš čo iné napísať.
"Obhajujem" si svoje sebavedomie iba kvôli tomu lebo tu niekto napísal, že ho mám málo. Inak o sebavedomí nepadla ani veta.
abcd z tvojho prispevku je citit, ze panikaris a chovas sa hystericky. To ci si sebavedoma z teba musi byt citit a to co vraj hovoria tvoji znamy je pre nas irelevantne. Nas zaujimas ty, nie oni. Uz len to, akym zufalim sposobom si musis obhajovat svoje sebavedomie je naznakom toho, ze ho nemas.
Dobreuz, papat hovienka? Ved ty si prasak. Este vacsi prasak nech ktokolvek, kto ma rad oral...Vyjadrujes sa ako totalna krcmova spodina, alebo ako tu uz niekto poznamenal, ako uchyl. Tie tvoje predstavy a oplzle reci...fuh...to ani v partii kamosov sa takto nebavime. Nieco je s tebou zle, chlapec moj
dobreuz, abcd: kolko mate rokov?
dobreuz: tebe pride tvoje vyjadrovanie vyspele? Urazky a vysmech typu "chodte papat muzom hovienka" je podla teba vyspele vyjadrovanie? Povazujes tuto debatu za konstruktivnu? Alebo iba vzdorujes pretoze si nevies dostatocne obhajit svoj nazor a citis sa urazeny a zahanbeny?
Dobreuz, zvlastne, ze ty jediny sa tu spravas a pises ako uchyl..............Za vsetkym mas sex, hovna, olizovanie pohlavnych organov....Daj sa vysetrit. Si naozaj uchylny
Abcd, je mi ta uprimne luto, tak sprosteho cloveka som davno necitala. Chod si lahnut v podprsenke, nebud lahka, a nemen si nicky. Je to trapne